Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Διασυλλογικοί Αγώνες Κ- 16 σατο Κιλκίς - Συμμετείχαν αθλητές από Γιαννιτσά και Αριδαία


Το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ξαναγέμισεζωντάνια και  θετική ενέργεια  εφήβων στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κ-16  το περασμένο Σάββατο .
Εξακόσιοι αθλητές, τα νέα ταλέντα του κλασικού αθλητισμού, από Γιαννιτσά, Αριδαία, Νάουσα, Κατερίνη και Κιλκίς, πήραν μέρος στην  διοργάνωση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και τις αντοχές τους στα αγωνίσματα της επιλογής τους και προσέφεραν όμορφα θεάματα στους φίλους του κλασικού αθλητισμού.
Εκτός από τους αγώνες σφύρας που διεξήχθησαν στο γήπεδο Μανδρών, τα υπόλοιπα α-γωνίσματα δόθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς.
Από  την Π.Ε.  Κιλκίς έδωσαν και πάλι το δυναμικό τους ‘’παρών’’ οι αθλητές του ‘’Αίαντα’’ του ‘’Αλέξανδρου’’ του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και της ‘’Αθλητικής Παιδείας’’ Αξιού-πολης.
Οι Διασυλλογικοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή του Δήμου Κιλκίς και της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι επόμενες μεγάλες αθλητικές συναντήσεις – ορόσημα στον κλασικό αθλητισμό, που προ-γραμματίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, είναι το Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων το διήμερο 25 – 26 Μαϊου και οι Αγώνες Στίβου, ενταγμένοι στα ‘’Ελευθέρια’’, την 1η Ιουνίου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)