Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

«Ο δικός μου αθάνατος»: Η νέα φωτογραφία του Alain Delon που δημοσίευσε η κόρη του

 «Ο δικός μου αθάνατος»: Η νέα φωτογραφία του Alain Delon που δημοσίευσε η κόρη του


«Μην ανησυχείτε» για την υγεία του Alain Delon, ανέφερε η κόρη του που δημοσίευσε φωτογραφία του ηθοποιού «με τη συγκατάθεσή του».

Αλέν Ντελόν, Alain Delon

Η κόρη του Alain Delon δημοσίευσε, τη Δευτέρα (22/04), στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του πατέρα της «με τη συγκατάθεσή του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Anoucha Delon που μεταφέρει και τα λόγια του ηθοποιού.

«Ο δικός μου αθάνατος», έγραψε η Anouchka Delon και πρόσθεσε τα εξής στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Την Παρασκευή το πρωί έβγαλα μια φωτογραφία του πατέρα μου. Για εμένα. Μια ανάμνηση των στιγμών μας. Παίρνοντας το πρωινό μαζί του νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κτηνώδη κόσμο». Μια φράση που απηχεί τη διαμάχη, εδώ και αρκετούς μήνες, στα παιδιά του ηθοποιού, Anthony και Alain-Fabien γύρω από την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους και τον τόπο διαμονής του.

Ακόμα, η Anouchka Delon τόνισε: «Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο, ζωντανό, ατσάλινο βλέμμα του, που μου δίνει αφάνταστη δύναμη. Ο δικός μου αθάνατος. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται γι' αυτόν. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του, είναι εδώ. Και στις ανησυχίες σας απαντά: "Μην ανησυχείτε"».

Η κόντρα των παιδιών του Alain Delon

Επισημαίνεται ότι ο ηθοποιός, που πρόσφατα τέθηκε υπό το καθεστώς της ενισχυμένης επιμέλειας, φαίνεται με αδυνατισμένο πρόσωπο και με γένια, αλλά με το γνωστό διαπεραστικό βλέμμα του, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του BFMTV.

Από την αρχή του έτους, ενώ η υγεία του Alain Delon έχει επιδεινωθεί, τα τρία παιδιά του βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, αλλά και στα μέσα ενημέρωσης. Αφού απέρριψαν εκείνη που παρουσιάστηκε ως σύντροφός του, τη Hiromi Rollin , τα παιδιά του ηθοποιού δεν μπορούν να συμφωνήσουν για τον τόπο διαμονής του πατέρα τους, αλλά ούτε και για τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει. 

  Ο Αλέν Φαμπιάν Μορίς Μαρσέλ Ντελόν,  88 χρονών σήμερα ,γνωστός κυρίως απλά ως Αλέν Ντελόν. Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο εξέχοντες ηθοποιούς και σύμβολα του σεξ της Ευρώπης από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)