Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

«Καμπάνες » της ΕΠΣ Πέλλας πλαστοπροσωπείες




Την Δευτέρα  21-11-2011 συνεδρίασαν τα μέλη της Επιτροπής Κανονισμών με θέματα ημερησίας διατάξης.
- Επιδίκαση υποθέσεων αρμοδιότητας Επιτροπής Κανονισμών.
Παρουσία των μελών της Επιτροπής δηλαδή των κ.κ. Ατμακίδη Γεώργιο (προέδρου),
Πέλκα Πρόδορομου και Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνου
Α) Αποδέχεται την ένσταση πλαστοπροσωπείας του Α.Σ. Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών κατά ποδοσφαιριστή του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Αγροσυκιάς και κατακυρώνει τον αγώνα της 9-10-2011, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ Αγροσυκιάς-Σ.Φ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, υπέρ της ομάδας του σωματείου Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Αγροσυκιάς και αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που μετέχει.
Β) Αποδέχεται την ένσταση πλαστοπροσωπείας του Α.Σ. ΠΑΟΔ Δάφνης κατά ποδοσφαιριστή του Α.Σ. ΠΑΕ Ακρολίμνης και κατακυρώνει τον αγώνα της 23-10-2011, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΔ Δάφνης-ΠΑΕ Ακρολίμνης, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΠΑΟΔ Δάφνης με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΠΑΕ Ακρολίμνης και αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που μετέχει.
Γ) Απορρίπτει τύποις την ένσταση πλαστοπροσωπείας του Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Περαίας , κατά ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αρσενίου, στον αγώνα της 19-11-2011 μεταξύ των ομάδων ΚΕΡΑΥΝΟΣ Περαίας-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αρσενίου και διατάσσει την κατάπτωση του παράβολου στο Ταμείο της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)