Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

    Με αφορμή την πρόσφατη φραστική διένεξη ανάμεσα στο μέλος της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη και τον βουλευτή της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κρύας Βρύσης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

     Δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη στήριξη μας στον νέο, με αστείρευτα πατριωτικά αισθήματα, χαρισματικό δικηγόρο Αθηνών Φαήλο Κρανιδιώτη, τις θέσεις και τις απόψεις του οποίου, πρώτοι μεταξύ λίγων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. σε όλη την χώρα αναγνωρίσαμε, διακρίνοντας τις καθαρές πατριωτικές και φιλολαϊκές του θέσεις, σε μία σειρά από σημαντικά τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις δύσκολες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας, έχοντας την τιμή να τον προσκαλέσουμε και να τον φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποιώντας ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο.
    Στο πρόσωπο του Φαήλου Κρανιδιώτη διακρίνουμε έναν καθαρό νέο συμπατριώτη μας με χαρισματικό και ευφυέστατο λόγο, ευρύτητα γνώσεων, που μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αλλαγή σελίδας στην πατρίδα μας. Δηλώνουμε για μία ακόμη φορά την ανεπιφύλακτη στήριξή μας στο πρόσωπό του και του ευχόμαστε γρήγορα στα έδρανα της βουλής των Ελλήνων.

Με τιμή
ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)