Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

«Κολλημένοι» στον Δήμο Αλμωπίας ;


Τελικά φαίνεται πως έχουν κολλήσει για τα καλά στον Δήμο Αλμωπίας.
Για μια απλή ανάρτηση  στον ηλεκτρονικό τύπο εξαντλούν κάθε «ευαισθησία»,δίνοντας  την εντύπωση ότι ήρθαν τα πάνω κάτω. Εξακολουθούν δε να κάνουν συγκρίσεις με το παρελθόν και ποια  ποσά   ξόδευαν οι προκάτοχοί τους  για αντίστοιχες εργασίες . Πολύ σωστά έπραξε ο Δήμος και πήρε εγκαίρως απόφαση να αναθέσει  την προμήθεια για δενδρύλλια και λουλούδια. Είναι γνωστό ότι όλα αυτά λαμβάνονται τμηματικά και όταν χρειάζεται . ΄Ετσι φαίνεται να γίνεται και τώρα . Είναι τουλάχιστον ακατανόητη ,πρώτα η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου και μετά του Δήμου Αλμωπίας , να δικαιολογήσουν  κάτι το πολύ φυσιολογικό. Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο , που εμείς τουλάχιστον δεν πιστεύουμε . Έτσι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:




Αγαπητοί συνδημότες,

Ύστερα από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το έτος 2011, για την προμήθεια φυτών όλου του Δήμου Αλμωπίας έγινε ανάθεση του ποσού των 4.004,72Є, ενώ στον κωδικό του προϋπολογισμού υπήρχε γραμμένο το ποσό των 15.000,00Є.
Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το έτος 2009, μόνο για το Δήμο Αριδαίας το αντίστοιχο ποσό της ανάθεσης ήταν 11.990,00Є και για το έτος 2010 ήταν 10.740,00Є.

ΣΣ   Καλό είναι μάλλον να προσγειωθούν λίγο στην πραγματικότητα. Καλοί οι αυτόκλητοι ερασιτέχνες  μωροσύμβουλοι, αλλά καλύτερη η πραγματικότητα…
Και το απλούστερο . Ας προσέχουν λίγο όταν κάνουν τις αναρτήσεις . Ας ανατρέξουν στη  "διαύγεια", να δουν τι ακριβώς έχουν αναρτήσει.


1 σχόλιο:

  1. ας ανατρεξουν οντως στο διαυγεια να δουνε και ποσες φορες εχουν αναρτησει τετοια ποσα για φυτα και ποσα ειναι σε συνολο για το 2011... υποτημουν τη νοημοσυνη μας και η κουτση μαρια ξερει οτι μολωχες και πετουνιες δεν φυτευωνται τωρα ρεεεεεεεεε που ζουμε σε τροπικες χωρες η στο καιμακταλαν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)