Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή των Λουτρών «Πόζαρ» στη Διεθνή Έκθεση “PHILOXENIA”.


Με μια πολύ συνοπτική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμωπίας κάνει γνωστή τη συμμετοχή της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ στην Διεθνή ΄Εκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη .
 Εμμέσως πλην σαφώς αφήνει αιχμές στις προηγούμενες διοικήσεις ,αναφέροντας: «  για πρώτη φορά συμμετείχε η Επιχείρηση των Λουτρών «Πόζαρ» με δικό της περίπτερο. 
Η  οργανωμένη και συνεχής προβολή των Λουτρών «Πόζαρ» αποτελεί βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στα «Λουτρά», συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ανάδειξη και Τουριστική Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας.» Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής

Ολοκληρώθηκε χθες (20/11/2011) στη Θεσσαλονίκη,  η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “PHILOXENIA” όπου για πρώτη φορά συμμετείχε η Επιχείρηση των Λουτρών «Πόζαρ» με δικό της περίπτερο. 
Η  οργανωμένη και συνεχής προβολή των Λουτρών «Πόζαρ» αποτελεί βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στα «Λουτρά», συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ανάδειξη και Τουριστική Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας.
Ο Δήμος Αλμωπίας θα συνεχίζει να στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, έχοντας πάντα ως στόχο την τουριστική ανάπτυξη όλης της Αλμωπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)