Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην Αριδαία για τα 100 χρόνια ελεύθερης Μακεδονίας





Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας η απολογιστική Εκδήλωση της ΔΔΕ Πέλλας μιας σειράς εκδηλώσεων μνήμης και προβολής συμμετέχοντας στον εορτασμό της Επετείου των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό.


Η ΔΔΕ Πέλλας κήρυξε στις 16-01-2012 την έναρξη  Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αλμωπίας, ώρες 10:00 π.μ. - 11:00 π.μ., παρουσίαση των δράσεων που υλοποίησαν τα σχολεία της ΔΔΕ Πέλλας.
Στο κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, χορευτικά σχολείων από τη ΠΈ . Πέλλας. Λόγω των καιρικών συνθηκών η μεταφορά των εκδηλώσεων από τη πλατεία έγινε στο κλειστό γυμναστήριο , όπου άρχισαν  με μεγάλη καθυστέρηση .
 Την περιφερειακή Ενότητα εκπροσώπησε ο Περ. Σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος.







1 σχόλιο:

  1. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό τέτοιου φορκλορικού είδους εκφηλώσεις δήθεν μνήμης, μάλλον για αμνησία πρόκειται εφόσον δυστυχώς όχι μόνο η Μακεδονία μας, αλλά και όλη η χώρα είναι υποδουλωμένη στο ξένο κεφάλαιο, τα λόγια περιττεύουν.... ενώ την ίδια στιγμή τα σκοπιανόπουλα και όχι μόνο, διδάσκονται ότι η Μακεδονία είναι σκλαβωμένη και θα πρέπει να ελευθερωθεί...
    Καλά είναι λοιπόν να κοιμίζουμε τα Ελληνόπουλα και να τα βάζουμε να χορεύουν ως μαριονέτες, αντι να κάνουν κάποιο προτζεκτ για το σχετικό θέμα και άλλα πολλά κ . Κούγκα συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)