Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή της βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου












Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κέντρο Καταρράκτες.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου γέμισαν την αίθουσα και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Η Κεντρική Σκηνή παρουσίασε απόσπασμα από το έργο που ετοιμάζει και το Εφηβικό Εργαστήρι παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο, προϊόν του θεατρικού παιχνιδιού και του αυτοσχεδιασμού που γίνεται στα εργαστήρια της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκανε απολογισμό του έργου για το έτος που πέρασε και  ανακοίνωσε  τον προγραμματισμό του νέου έτους.
Από Δευτέρα  1 έως και Παρασκευή  5 Απριλίου,  ομάδα ενηλίκων του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, θα παρουσιάσει την Παιδική Σκηνή «Οι ιππότες της τηγανιτής πατάτας» του Ευγένιου Τριβιζά, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Κάθε πρωί θα δίνει 2 παραστάσεις για τα σχολεία και θα δώσει και 2 απογευματινές για το θεατρόφιλο κοινό. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρία Κοντίου.
Η Κεντρική Σκηνή κάνει εντατικές πρόβες με το έργο «Δεσποινίς ετών 39» του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου. Το έργο θα παρουσιαστεί από Παρασκευή 19 Απριλίου έως και Τρίτη 23 Απριλίου στην ίδια αίθουσα με βραδινές παραστάσεις για το θεατρόφιλο κοινό. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Δέσποινα Οτουντζίδου.
Για την εκδήλωση αυτή ο Σύλλογος ευχαριστεί δημόσια τον φούρνο του Χρήστου Μητσόπουλου για την προσφορά του καθώς και τον μουσικό και μέλος του Συλλόγου Μάκη Ίνδο και τον επίσης μουσικό Σάκη Μιχαήλ για την προσφορά τους και τη διάθεση τους να έχει ζωντανή μουσική η εκδήλωση.
Για εγγραφές στα τμήματα και οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα: 2381025429 και 6978552363 και στο e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)