Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αντι για εξηγήσεις για το χάλι των παιδικών σταθμών , ζητάει και τα ρέστα η κ. Α Μπαγκή .




Αποκύημα της φαντασίας και ψέματα χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τις επώνυμες καταγγελίες για υποσιτισμό στους παιδικούς σταθμούς της Αλμωπίας  η πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Αλμωπίας κ. Αικατερίνη Μπαγκή .
Σε προσωπική της ανακοίνωση σε συγκεκριμένο  site και όχι με επίσημη ανακοίνωση από τον φορέα που εκπροσωπεί και όπως επιβάλλει η δεοντολογία και το καθήκον της , επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Καθιστά μάλιστα συνυπεύθυνο και τον Δήμαρχο για το μαύρο χάλι που επικρατεί στους παιδικούς σταθμούς υποστηρίζοντας στην ανακοίνωση  ότι όλα όσα κάνει τα κάνει με την στήριξη του Δημάρχου . Συνεπώς , βγαίνει το συμπέρασμα ότι και  η δήλωσή της είχε την έγκριση και την υποστήριξη του Δημάρχου . Άρα συμφωνεί και ο Δήμαρχος ότι ‘οσα υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες είναι ανυπόστατα, και δεν έχουν καμία βάση .
Μάλιστα η κ. Μπαγκή προειδοποιεί και απειλεί εμμέσως πλην σαφώς  τονίζοντας  «ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην υπηρεσία των Δημοτών, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.», χωρίς οστόσω να κατονομάζει έστω και έναν . Η απάντηση μάλιστα συνοδεύεται από φωτογραφία  με ύφος υπεροπτικό .
Αποφεύγει έντεχνα να απαντήσει  στα υπόλοιπα όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας , περί απαίτησης του Δημάρχου να υποβάλλει την παραίτησή της προφανώς επειδή υπήρχαν πολλοί αυτήκοοι μάρτυρες όταν ειπώθιηκε από τον κ. Δήμαρχο . 
Επίσης δεν  κάνει κουβέντα για την σωρεία διαμαρτυριών και παραπόνων που υπάρχουν από τους παιδικούς σταθμούς .
Αντί να επιτίθενται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο σε όσους έχουν το θάρρος δημόσια να λένε την άποψή τους για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα , καιρός είναι να καταλάβουν ότι έχουν υποχρέωση και καθήκον να λειτουργούν υπέρ του κοινωνικού συνόλου και όχι μόνο υπέρ του εαυτού  τους.
Δε ν μένει παρά να δούμε αν ο κ. Δήμαρχος θα έχει την ευθιξία να απαντήσει στους γονείς που έκαναν επώνυμα την καταγγελία για υποσιτισμό  και να απαντήσει αν η όλη πολιτική που ασκεί η . πρόεδρος έχει την στήριξή του .




Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κανονικά συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της η Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Κατερίνα Μπαγκή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η κα Μπαγκή πριν λίγες μέρες υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής την οποία κατείχε, καθώς όπως είπε θέλει να ασκεί τα καθήκοντά της όπως πρέπει και αυτό είναι δύσκολο λόγω της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της στο ΚΕΚΠΑ, όπου κάνει ότι μπορεί για να κυλούν όλα ομαλά, με τη στήριξη πάντα του Δημάρχου.

Όσον αφορά καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται σε «υποσιτισμό» μαθητών σε παιδικούς σταθμούς, η κα Μπαγκή δηλώνει κατηγορηματικά, μιλώντας στο ……. ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα, ενώ προκαλεί όποιον το επιθυμεί να προβεί στις αποθήκες των παιδικών σταθμών ή να ζητήσει να δει τα τιμολόγια των τροφίμων. Όπως είπε, όντως υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με την προμήθεια κρέατος για μία βδομάδα, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με ακραίες εκφράσεις όπως «υποσιτισμός».

Σε κάθε περίπτωση τονίζει ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί όσον αφορά στον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της, από ανυπόστατες, όπως τις χαρακτηρίζει, κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως βάση, ενώ κλείνοντας δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην υπηρεσία των Δημοτών, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.



3 σχόλια:

  1. επίσημο και ψάξτε το.
    ΔΕΥΤΕΡΑ 28/ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
    ειδοποιήθηκαν οι γονείς να πάρουν τα παιδάκια γιατί πάγωναν,ενώ είχαν ενημερώσει οι εργαζόμενοι από Παρασκευή πως τελείωνε το πετρέλαιο.
    αν μπορεί κανείς ας το αρνηθεί.
    κ.Μπαγκή,γερό να είναι και με το καλό να έρθει το μωρό που περιμένεις,αλλά φαίνεται ότι για τα άλλα παιδάκια δεν σε νοιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΛΕΩ Η ΜΠΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΟΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΗΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; Α ΚΑΙ Η ΔΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικα θα μας απαντυσει η κα μπαγκη γιατι παραιτηθηκε μονο απο προεδρος σχολικης επιτροπης και οχι και απο το κεκπα?μηπως εκει δεν ειχε μισθο?μηπως?????????τελικα ολα για τα λεφτα γινονται.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)