Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αρνείται να βγάλει ανακοίνωση στήριξης των αγροτών ο Δήμος Αλμωπίας





Αρνείται πεισματικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης  στους αγρότες της Αλμωπίας που ξεσηκώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την ασκούμενη αγροτική  κυβερνητική πολιτική και ν αδιατρανώσουν  την συμπαράστασή τους στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους συναδέρφους τους.
Πιστεύει ότι το θέμα θα λυθεί πανελλαδικά και δεν θα χρειαστεί να εκδώσει ψήφισμα για να μην πάει κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές .
Ενώ για άλλα μικρότερης σημασίας  ζητήματα έβγαιναν ψηφίσματα , στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει μεγάλη σπουδή . ΄Όπως σπουδή υπήρχε και με τον συντονισμό  των πρώτων ημερών .
Ενώ αρχικά ανατέθηκε σε Αντιδήμαρχο –αγρότη η σύγκληση σύσκεψης αγροτών , σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες που δείχνουν να τεκμηριώνονται από το αποτέλεσμα ,  στο Δημαρχείο τη Τρίτη , από την άλλη πλευρά «τορπιλιζόταν» από άλλο στέλεχός του Δημάρχου, με αποτέλεσμα και οι δύο συσκέψεις να έχουν μικρή συμμετοχή . Ο ίδιος  ο Δήμαρχος εμφανίστηκε  πρόθυμος να διαθέσει χώρους του Δημαρχείου στους αγρότες,  για να ελέγχει προφανώς καλύτερα τη κατάσταση και βέβαια δήλωσε υπέρμαχος των κινητοποιήσεων .
Συνεργάτες του Δημάρχου , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εισηγούνται την έκδοση ψηφίσματος για τους αγρότες , αλλά δεν εισακούονται . Δεν αποκλείεται , μετά το δημοσίευμα  και τους αγρότες , που κάτι άρχισαν να ¨ψυλλιάζονται» ο Δήμος να προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης στήριξης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των αγροτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)