Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Ι. Τσώτσου -Χόρστ Ράϊχεμπαχ.



 

Την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιορδάνης Τσώτσος συμμετείχε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε
στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με τον επικεφαλής της ομάδος δράσης (Task Force) της Κομισιόν για την Ελλάδα κ. Χόρστ Ράϊχεμπαχ.

    Στα πλαίσια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος έθεσε θέματα στον κ. Χόρστ Ράϊχεμπαχ όπως η ρευστότητα των επιχειρήσεων και η πρόσβασή τους στην χρηματοδότηση με την πρόταση για ίδρυση Ταμείου στήριξης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από το ΕΣΠΑ, για τη στήριξη των ΜΜΕ από τα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ,  για την υπέρμετρη φορολογία των ακινήτων και την κατάργηση της υποχρεωτικής συνδρομής στα Επιμελητήρια.

    Ο κ. Ράϊνχεμπαχ μίλησε για την γενική κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας, τις διαρθρωτικές αλλαγές που εάν και σημειώνουν πρόοδο καθυστερούν, την πρόθεση του να διοχετευτούν άμεσα προς τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις κεφάλαια ύψους 2 δις ευρώ όσο για την υποχρεωτικότητα της συνδρομής στα Επιμελητήρια έριξε το βάρος στην Ελληνική κυβέρνηση και τις αποφάσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)