Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Δίωξε τον Σαμαρά»



Ανοιχτή επιστολή  του Κώστα Δανά  στον Κώστα Καραμανλή


Κώστα Καραμανλή, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Σταμάτης, καθώς και οι σύμβουλοι του Σαμαρά, Λαζαρίδης, Κρανιδιώτης, Μπαλτάκος, προσπαθούν να μεταλλάξουν την Ν.Δ. σε Πολιτική Άνοιξη, ένα ακροδεξιό μόρφωμα, στην θέση της μετριοπαθούς κεντροδεξιάς Ν.Δ.
Η θέση του Σαμαρά στην Αμερική για τα δύο άκρα, κατατάσσει τον Κωνσταντίνο  Καραμανλή τον ιδρυτή της Ν.Δ. στους ακραίους, αφού ο ιδρυτής της Ν.Δ. νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε και το Κ.Κ.Ε. εσωτερικού.
Κώστα Καραμανλή, γκρέμισε την Πολιτική Άνοιξη και τον Αντώνη Σαμαρά, που δύο φορές στο παρελθόν πρόδωσε την Ν.Δ.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε λύσει το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων με τον Γκριγόροφ, σε «Σλαβομακεδονία». Τώρα όλες οι χώρες του κόσμου ονομάζουν το κρατίδιο αυτό «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και την ευθύνη την φέρνει ο Σαμαράς.  Επίσης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι πρέπει ν’ αρχίσουμε λιτότητα, γιατί  οδηγούμαστε στην καταστροφή. Ίσως να είχαμε γλυτώσει απ’ τα μνημόνια,  αλλά ο Αντώνης Σαμαράς πέταξε στα σκουπίδια το 1993 και την Ν.Δ. και τον Κώστα Μητσοτάκη.
Κώστα Καραμανλή, εσύ επανέφερες τον Σαμαρά στην Ν.Δ. από την απομόνωση και την ανυποληψία και αντί να σ’ έχει πάντοτε ψηλά, σ’ έγραψε στα παλαιά του παπούτσια, φέρνοντας στην Ν.Δ. μόλις χρήστηκε πρωθυπουργός τους ακραίους του ΛΑΟΣ Βορίδη, Άδωνη, Πλεύρη, που εσύ τους είχες χρήσει ακραίους. Κώστα Καραμανλή αφαίρεσε από την Ν.Δ. τον κακοήθη όγκο της Πολιτικής Άνοιξης, με το νυστέρι της Δημοκρατίας.
Από τις εκλογές που θα προκύψουν, θ’ αναδυθούν πατριωτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, που θα συνεργαστούν για το καλό της πατρίδας και του λαού.  Πάνω από κάποιες ιδεολογικές αναφορές, η αρχαία  ρήση «είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρις!»
Ένας αριστερός, απαλλαγμένος από το σύνδρομο του Στάλιν, του Ζαχαριάδη, του Πρέζνιέφ, του Τσαουσέσκου και του Χόνεκερ.
Ένας αριστερός που πάνω απ’ όλα βάζει την πατρίδα και τους απλούς ανθρώπους του μόχθου.

Κώστας Δανάς

6 σχόλια:

  1. Στην δημοκρατια που οι αριστεροι απεχθανεστε..ο καθενας μπορει να γραφει ο.τι αρλουμπα θελει....αλλα τουλαχιστον τα της κεντροδεξιας αφηστε τα στους ανθρωπους του χωρου...αραγε ρωτησαν ποτε τον ριγκαν αν θελει τον χρουτσεφ η τον σταλιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 11:16!
    Μάλλον δεν διάβασες το κείμενο λόγο δεξιού αυτισμού ή βλακείας!
    Ο γιατρός, μιλάει για την απομόνωση της Ακροδεξιάς και την πολιτική επαναφορά της κεντροδεξιάς, για την σωτηρία της πατρίδας και του λαού της!
    Αλλά ως ιστορικά βλάκας και επικίνδυνος "νοικοκυραίος", απών από κάθε αγώνα της πατρίδας, χαμερπής και τυφλά οπαδός του συμφέροντός σου δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο συγγραφέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πουθενα δεν λεει για επαναφορα της κεντροδεξιας. Ο Σαμαρας ειναι ο πρωτος εκλεγμενος απο την βαση Προεδρος με εκατονταδες χιλιαδες ψηφους απο την βαση!!
      Αυτο μαλλον το ξεχασες και εσυ και ο συγγραφεας...τα υπολοιπα που λεει περι ακροδεξιων και τα του μακεδονικου, δεν χριζουν καν απαντησης σοβαρης. μνημεια παραχαραξης της ιστοριας και αυθαιρετης συμπερασματολογιας...κοινως, μπουρδες.
      Αν ηταν ετσι οσα λεει...η βαση ποτε δεν να εβγαζε Σαμαρα....οποτε ενας αριστερος οπως υπογραφει το κειμενο να βλεπει τα του συριζα και του κκε και αφηστε την ΝΔ στο λαο της. τα υπολοιπα περι βλακειας στα επιστρεφω..και μαθε να γραφεις ελληνικα με νοημα. μην γραφεις ασυναρτησιες...επικινδυνος νοικοκυραιος..απων απο καθε αγωνα, τυφλος οπαδος κτλ....παραληρεις και δεν ξερεις τι λες. μπορω παντως να σε στειλω σε εναν γνωστο μου Αριδαια ειναι νευρολογος

      Διαγραφή
  3. oti kai na lei o katenas ena eine sygoyro o karamalhs kai mono mporh na vgalh to karavh apo ta vraxia kai kanenas alos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν βλεπω αριστερουσ να λυπουνται τη νεα δημοκρατια,μαλλον ειναι σε καλο δρομο ο Σαμαρασ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κώστας Καραμανλής ο ιδρυτής της Ν.Δ. ο Ράλλης, ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής ο 2ος, ήταν μετριοπαθείς κεντροδεξιοί ηγέτες. Ο Σαμαράς, αφού πρόδωσε την Ν.Δ. το 1993, τώρα ζωντάνεψε την Πολιτική Άνοιξη με ακροδεξιούς συμβούλους και τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ και ενώ έβριζε το μνημόνιο, τώρα συμμάχησε με τον άσπονδο εχθρό του τον Βενιζέλο και προσκύνησε τα μνημόνια και έσωσε τον Βενιζέλο από σίγουρη καταδίκη για τα υποβρύχια. Ο Σαμαράς θα συνεργαζόταν και με τον διάβολο αρκεί να ήταν πρωθυπουργός. Γιατί άραγε φαίνεται η Μέρκελ τόσο ψηλή? διότι σκύβει ο Σαμαράς! Δεν προσέξατε ότι τις πολεμικές αποζημιώσεις τις έκανε γαργάρα? Γιατί δεν ζήτησε από τους Γερμανούς τον Χρhστοφοράκο, για να μπορέσει ο Ελληνικός λαός να μάθει ποιοί πήραν τις μίζες από την Siemens?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)