Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τόσος θόρυβος για το τίποτα . Άλλαξε μόνο ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ









Κοιλοπόνησε το βουνό και γέννησε ποντίκι, στη γενική συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Νοεμβρίυ.(μέτοχοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος).

Μετά από το σήριαλ των περιβόητων αλλαγών στον Δήμο Αλμωπίας και στην Επιχείρηση των Λουτρών  ,τελικά όλα ήταν μια ταινία φαντασίας και ένα ακόμα …άπιαστο όραμα. Η είδηση είναι η επιστροφή της Κατερίνας Μπαγκή στο «μαντρί», αναλαμβάνοντας το πόστο της Αντιπροεδρίας στη Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Μπαγκή είχε παραιτηθεί από την προεδρία του ΚΕΠΚΑ , με βαριές καταγγελίες και κατηγορίες για παραγοντισμό και παλαιοκομματικό τρόπο διοίκησης.  Παίρνει τη θέση του  μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου Πέτρου Τζέκου , ο οποίος είναι αναπληρωτής της. Στην θέση του μέλους Τέλη Λαμπρίδη ορίστηκε ο Νικόλαος Κοσμάς.
Τους ψήφισαν οι παρόντες σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου(απουσίαζαν οι Τάσος Τσαβδάρης, Τάσος Χρήστου και  Βασίλης Κανονίδης), ο Χρήστος Χουρσόγλου , ενώ λευκό ψήφισαν οι Πέτρος Ζέρζης, Μάκης Δεμίρης ,Νίκος Αποστολίδηςκαι Μαρτίνα   Ζιάκα
Πρόεδρος παραμένει ο Γιάννης Ιωαννίδης , ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει . Αρχικά ο Δήμαρχος του είχε ζητήσει να παραμείνει για ένα μήνα προκειμένου να βρεθεί ο Αντικαταστάτης . Κάτι που δεν έγινε .Έτσι τώρα θεώρησαν ότι το διάστημα που απομένει είναι μικρό για οποιονδήποτε αναλάμβανε.
Αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία , είπε τα έσοδα από την χρήση νερού είναι ίδια με την περσινή περίοδο , περίπου 900 χιλ ευρώ, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και την περικοπή λουτρικών επιδομάτων .
ΑΔΙΕΞΟΔΟ
Όπως έγκαιρα είχαμε προβλέψει , αλλαγή προέδρου στην επιχείρηση των Λουτρών ήταν  πολύ δύσκολο  έως αδύνατο να γίνει .Υπάρχουνς δύο απόψεις στην παράταξη του Δημάρχου. Η μία που υποστηρίζει , ότι όλα ήταν ένα τέχνασμα ώστε ο Γιάννης Ιωαννίδης να παραμείνει στην προεδρία των Λουτρών , αλώβητος και πανίσχυρος , μέσα από μία πολιτική που θα έδειχνε ότι τελικά τον παρακαλάνε να μείνει.
Η άλλη κάνει λόγο για αδιέξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Δήμαρχος ζήτησε προσωπικά από τον Γιώργο Τραπεζανίδη να αναλάβει τη προεδρία, αλλά αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά. Μετά από πολύ καιρό βολισκοπήθηκε η Αθηνά Δούκα, την  οποία τις τελευταίες ημέρες παρακάλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος να αναλάβει την προεδρία των Λουτρών . Η ίδια όμως ήταν ανένδοτη , αρνούμενη παράλληλα  και οποιοδήποτε άλλο αξίωμα. 
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έριξε την ιδέα να αναλάβει την προεδρία η Κατερίνα Μπαγκή, αφού προηγουμένως είχε συναντηθεί μαζί της. Οι αντιδράσεις όμως από  συμβούλους που παραμένουν "μουτζαχεντίν" στο πλάι του, ήταν τέτοιες που κινδύνευε να τιναχθεί στον «αέρα» η παράταξη. Η μόνη υποχώρηση που έγινε , ήταν  να αναλάβει το πολύ την  Αντιπροεδρία. Κάποια στιγμή ρίχτηκε η ιδέα να αναλάβει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νικολαϊδης και στη θέση του να πάει ο Γ. Τραπεζανίδης. Φοβήθηκαν όμως  τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα στη ψηφοφορία  που έπρεπε να ακολουθήσει για την εκλογή νέου προέδρου. Έτσι αναγκάστηκαν να μην προχωρήσουν στην αντικατάσταση προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών . Παράλληλα έστειλαν το μήνυμα στην λιγοστή ομάδα των διαφωνούντων , ότι ο Δήμαρχος  όταν θέλει είναι πανίσχυρος και σαν τον λύκο  τρώει από τα... μετρημένα.




2 σχόλια:

  1. σαμανδη ηρθε το τελος του πασοη!!!!!!!!!!!αυτο να το θυμασαι...και αυτοι που θα φυγουν απο διπλα του δεν ξαναγυρναν στο <>
    Δημοτικος συμβουλος πλειοψηφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το λυκόσκυλο, μαζέψτε τον. Τόσο καιρό μας τα ζάλισαν και τώρα μία από τα ίδια. Μετρημένα του κουκιά και ξέμεινε και μας παρουσιάζεται για πανίσχυρος λύκος. Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)