Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο της Κατερίνας Μπαγκή




Μετά τον ορισμό της από την γενική συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  στο αξίωμα της Αντιπροέδρου η Κατερίνα Μπαγκή έκανε την εξής δήλωση :

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη για τη θέση που μου εμπιστεύτηκε.
Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα μου καθήκοντα, Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Δήμου μας και ολόκληρης της Αλμωπίας.
Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του προέδρου Γιάννη Ιωαννίδη πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και θα είμαστε παρόντες σε κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της».

5 σχόλια:

  1. Άλλα έλεγες πριν λίγο καιρό. Τελικά είναι γλυκιά η κουτάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ...ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζονται οι εκπλήξεις από τον ΔΗΜΑΡΧΟ «ΚΑΜΩ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ»
    Καλέ βρε παιδί μου τι πέρασες το Δήμο και πολλή περισσότερο τους πολίτες του ?
    Τι νομίζεις πως κάνεις ? Τι θες να αποδείξεις? Ότι εσύ φοράς φουστάνια και ξαδέλφη σου παντελόνια?
    Το μόνο έργο σου είναι η καταστροφή της πλατείας του χωρίου σου δίπλα στο σπίτι σου για χάρη του γείτονα ξαδέλφου σου για να τη χρησιμοποιεί ως παρκινγκ για να ενοικιαζόμενα δωμάτια που εφτιαξε…….α και το τελευταίο η παρέμβασή σου να χτιστεί παράνομα κυλικείο στο γήπεδο του χωρίου σου α…….και να μη ξεχάσω τον ειδικό σου σύμβουλο από την Καστοριά που τον πλήρωνες επί δυο χρόνια παράνομα μέσω της Δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών και οι μόνες υπηρεσίες που πρόσφερε ήταν να έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο με φίλους του να διανυκτερεύουν να τρώνε και να κάνουν μπάνια δωρεάν!! ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ......τόσες ύβρεις και καταγγελίες να πηγαίνουν χαμένες!!!!!!!!!Ξεχάσατε να τις υπογράψετε κ.κ. ανώνυμες/ανώνυμοι.Κρίμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)