Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO



ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ



   

    Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των σωματείων για τη φιλική συνάντηση στο Ολυμπιακό άθλημα του taekwon do την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστηρίου του Π. Μυλότοπου  με διοργανωτή τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών και με την στήριξη του Δήμου Πέλλας.
    Στο κατάμεστο στάδιο όπου το φίλαθλο κοινό δημιούργησε ένα εξαιρετικό κλίμα παραβρέθηκαν σωματεία από Κοζάνη, Λαμία, Ιωάννινα, Συκίες Θεσ/νίκης, Έδεσσα, Κάτω Τούμπα Θσ/νίκης, Ν.Ραιδεστό,  Καλαμαριά Θεσ/νίκης, Πέλλα, Τριανδρία Θεσ/νίκης, Ελεούσα Ιωαννίνων, Παλλήνη Χαλκιδικήσ, Γιαννιτσά, Σέρρες, Κιλκίς, μ Μαυροβούνι Σκύδρας, Σκούταρι Σερρών, Μενεμένη Θεσ/νίκης και  Βέροια και συμμετείχαν αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών.
    Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κος Στάμκος Γρηγόρης, ο Αντιδήμαρχος, κος Τοπάλογλου Στέφανος , ο διοικητής του στρατοπέδου ¨ΑΓΡΑ¨ κος Τόσιος Γιωργος και ο συνταγματάρχης κος Λάκης Αθανάσιος. Στην έναρξη ο διοργανωτής Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος καλωσόρισε το κοινό τα αθλητικά σωματεία που παραβρέθηκαν και ευχαρίστησε τον Δήμο Πέλλας για τη στήριξή του αλλά και την Ομοσπονδία taekwon do ΕΛΟΤ. Εκ μέρους του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου  Αβραμίδης Αριστοτέλης απένειμε τιμητικά διπλώματα στους προπονητές των συλλόγων και μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου Τζάτση Δημήτρη. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχοσ Πέλλασ ο οποίος εντυπωσιασμένος από την προσέλευση τόσο των αθλητών όσο και του φίλαθλου κοινοί, συνεχάρη τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ και τους γονείς που στρέφουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.
    Οι αγώνες  διεξάγονταν ταυτόχρονα σε 3 ταιρέν από τις  10.00π.μ. Ως τις 5.00μ.μ., οι διαιτητές ήταν ιδιαίτερα έμπειροι (με υπεύθυνο τον Τσουμπερλίδη Γιώργο) και όλοι οι αθλητές βραβεύτηκαν με μετάλλια και διπλώματα.
    Από τον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ με προπονητή τον Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο και coaches τον Κοπασάκη Αντώνη, τον Σαββόπουλο Κυριάκο και την Παπαδοπούλου Ιωάννα συμμετείχαν οι εξής αθλητές: Γεωργιάδης Αλεξανδρος, Χουβαρδάς Νίκος, Παπαδόπουλος Ανέστης, Λιάπης Παναγιώτης, Καρακεχαγιάς Αντώνης, Βαφειάδης Αντώνης, Πεταλάς Γιάννης, Ιωαννίδης Γιάννης, Φωτιάδης Χρήστος, Χατζηδάκης Θωμάς, Χατζηδάκης Ιωάννης, Τσαμπουκιάνη Θεόδωρος, Τσαμπουκιάνη Κατερίνα, Κατμάδας Απόστολος, Ανθυμίδης Χαράλαμπος, Μπαλασιώρης Τραϊανός, Ντόνα Άννα-Μαρία, Πολύζου Άννα, Κουκοδήμος Στέφανος, Γρηγοριάδου Αρετή, Λάκη Αναστασία, Κάμτση Μαρία, Κουκοδήμου Πέρσα, Γεύγελης Ραφαήλ, Στεργιούλας Χαράλαμπος, Κωνσταντινίδης Αναστάσιος, Ταξιάρχης  Χρήστος, Ιντζές Σπύρος, Βεντούζης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Αλεξιάδης Μηνάς, Πίττας Δημήτριος, Διαμαντόπουλος Νίκος, Διαμαντόπουλος Χρήστος, Καρράς Αχιλλέας, Καλμπατζίδης Πέτρος, Καλμπατζίδης Γεώργιος, Ματρακούλιας Ιωάννης, Λάσκος Κλεάνθης, Τσαντεκίδης Χρήστος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Μαγγασάρωβ Νίκος, Καπουρτζούδης Δημήτρης, Βαφειάδης Χαράλαμπος, Βαφειάδης Γιώργος.
    Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Πέλλας, την Ελληνική Ομοσπονδία taekwon do, τα αθλητικά σωματεία για τη συμμετοχή τους, το φίλαθλο κοινό για την ανταπόκρισή του, τους διαιτητές των αγώνων, την γραμματεία των αγώνων, την Ινδοπούλου Μαρία, την Ινδοπούλου Μιχαέλα, την Κολυμπάρη Πολυξένη,  τον γιατρό των αγώνων Γκίκα Γεώργιο, την τοπική σύμβουλο του Μυλοτόπου Τσίκου Πασχαλίνα, τον Καραβίδα Μπάμπη για τη μικροφωνική του σταδίου και τον Φωτιάδη Στάθη για την παραχώρηση τραπεζιών και καρεκλών.
    Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ στους χορηγούς των αγώνων που είναι οι εξής:
                     ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , Δουβαντζής Πέτρος – Πένογλου Γιώργος, τηλ.2382029600
                     PERI κουζίνες – έπιπλα , Εγνατίας 26α, τηλ.2382025581
                     ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , Βενιζέλου 111, τηλ.2382024250
                     ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Γ.ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, τηλ.2382083752
                     “THE LUCKY”  , delivery coffee, τηλ.2382024441
                     RESTAURANT HOUSE”, Μαριορίδης Χριστόφορος, Αφών Παπαϊωάννου 23, τηλ.2382020296
    Για περισσότερα νέα του συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.indopoulos.gr και κάνοντας like στο www.facebook.com/indopoulos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)