Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

“Η Αλμωπία μας Ενώνει” καλεί τον «απομονωμένο»Πέτρο Ζέρζη να στηρίξει τον Δ. Μπίνο





ΕΝΩΝΕΤΑΙ 
Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ





Τον τέως Δήμαρχο Αριδαίας Πέτρο Ζέρζη  να στηρίξει τον Δημήτρη Μπίνο ,ακολουθώντας το παράδειγμα μελών του συνδυασμού του, καλεί ο συνδυασμός “Η Αλμωπία μας Ενώνει” του επίσης πρώην Δημάρχου Χρήστου Μπίνου. Δεν παύει όμως να εξαπολύει επίθεση κατά του Πέτρου Ζέρζη  καθώς αναφέρει ότι «Μετά από πολλά χρόνια διασπαστικής συμπεριφοράς οι συνήθεις ύποπτοι φαίνονται απομονωμένοι, πιεζόμενοι από την λαϊκή βούληση για Νίκη στις ερχόμενες εκλογές.»
 Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Μπίνος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον συνδυασμό τους. 

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οι εξελίξεις τρέχουν. Ήδη η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο συνδυασμός μας  “Η Αλμωπία μας Ενώνει” για την ένωση της κεντροδεξιάς, σε επίπεδο βάσης φαίνεται ότι βρίσκει ανταπόκριση. Μετά από πολλά χρόνια διασπαστικής συμπεριφοράς οι συνήθεις ύποπτοι φαίνονται απομονωμένοι, πιεζόμενοι από την λαϊκή βούληση για Νίκη στις ερχόμενες εκλογές.
    Τα προβλήματα του τόπου μας πολλά. Οι συντοπίτες μας δύσκολα ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες και σήμερα πιο πολύ από ποτέ πρέπει να υπάρξει μια Ικανή, Αποφασιστική δημοτική αρχή για τον Δήμο Αλμωπίας, που θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα γίνεται. Δεν είναι καιρός για πειράματα, είναι καιρός για ρεαλιστικές απαντήσεις στα προβλήματα του τόπου. Όχι άλλα λόγια, όχι άλλες υποσχέσεις.
    Σήμερα, καλούμε τον τέως δήμαρχο κ.Ζέρζη να ακολουθήσει το παράδειγμα μελών του συνδυασμού του και να συμπαραταχθεί και αυτός με τον συνδυασμό Νίκης “Η Αλμωπία της Καρδιάς μας” με στόχο την μεγάλη ΕΝΟΤΗΤΑ. Χαιρετίζουμε την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος για 4η φορά. Τον καλούμε ανοιχτά, δημόσια, χωρίς υπεκφυγές να δηλώσει την στήριξή του στον συνδυασμό Νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνου  “Η Αλμωπία της Καρδιάς μας”. Ο λαός της Αλμωπίας έδειξε τον δρόμο. Μέλη του πρώην συνδυασμού του, ήδη συμπαρατάσσονται δείχνοντας τον δρόμο και στον επικεφαλής τους. Στηρίζουν τον κ .Δ. Μπίνο. Στέλεχος με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος κοινότητας Γαρεφίου, πρόεδρος Συνδέσμου καθαριότητας Αλμωπίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας “Αναγέννηση-Προοπτική” το 2006.

33 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΤΡΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας δουλευετε δεν ντρεπεστε; Μας ειπατε οτι ειστε ανεξαρτητος συνδυασμος. Εχετε μεινει στο παλιο και εκει θα σας καταταξει ο κοσμος της Αλμωπιας. Χρησμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φιλε....θα το δουμε στις εκλογες...ο Δημητρης αν κανει το 1/10 του Τακη θα ωφεληθει ο Δξμος...ΞΥΠΝΑ

      Διαγραφή
  4. O PETROS ΖΕΡΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τα παιδιά του Μπίνου να πανηγυρίζουν έξω από τα γραφεία του Πασόη....Για ποιά ενότητα μας μιλάτε τώρα κύριε Μπίνο?? Όταν δεχόσασταν συγχαρητήρια που βγάλατε τον Πασόη δεν σκεφτόσασταν την ενότητα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε το ονοματακι σου....και πες μας ποια ειναι τα παιδια του Μπινου.....μην γραφεις ανωνυμες συκοφαντιες....

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια μη μαλωνετε, στελεχωστε τον συνδυασμο και ολα τα αλλα ειναι λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ολοι μέσα και η νίκη είναι κοντά. Μη κρύβονται κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ εβαλες το δικο σου ονομα 11.42΄ και ζητας απο τους αλλους .Ντρεπομαι που ανηκω στη Ν.Δ.Οσο για τον Τακη ελεος πια υπαρχουν ακομη ατομα που επηρεαζονται απο αυτον΄ τον εγωιστη και κακοβουλο ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ναναι λες...η νδ ντρεπεται που εχει δηθεν ατομα σαν και σενα...μαλλον καμμενος μου κανεις γιατι ψεκασμενος εισαι σιγουρα....οσα δε φτανει η αλεπου....ξερεις εσυ ψωραα

      Διαγραφή
    2. Σε ενοχλει αυτο ε? Ποσο χαιρομαι.....

      Διαγραφή
  10. Κακοβουλος ο Τακης???? Πες γιατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζεψτε ολους τους δημοσιους για να κανετε συνδυασμο. Τελος τα ψηφουλακια απο τους δημοσιους. Ξυπνηστε. Ειναι υποχρεωμενοι να εξυπηρετουν τους πολιτες. Μαχημος . Ενημερωμενος πολιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μονο νεους υποψηφιους και ελευθερους επαγγελματιες. Μιχαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ; ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Η ΡΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΠΗΔΗΜΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ κουβέντα για τα αυτονόητα: Μπίνος και Ζέρζης χέρι-χέρι στον Δημήτρη. Η νίκη θα ανήκει και σε αυτούς. 'Ιτε παίδες! Προβληματισμένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΖΕΡΖΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ-ΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΟΛΛΑΝ ΣΤΟΝ Δ.ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΔ.ΜΠΙΝΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ Ή ΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΑΤΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΠΩΠΙΑ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μόνος που έχασε είσαι εσύ γιατί προφανώς δεν σε διόρισαν

      Διαγραφή
  16. Ποιος είστε κύριε και εκφωνείτε διάγγελμα; και μάλιστα δίνεται εντολή στον Ζέρζη; δεν αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε ζημιά στον υποψήφιο δήμαρχο;
    Σιγά να μην κόπτεστε για την ενότητα! ότι κάνετε το κάνετε το κάνετε για τον γιόκα σας, τον διοικητή του νοσοκομείου Βέροιας, μόνο αυτό σκέπτεστε, την αναρρίχησή του δηλαδή.
    Καιρός είναι να πάτε σε κανένα γηροκομείο και να προσφέρετε εκεί τις υπηρεσίες σας.
    Αρκετά βλάψατε την Αλμωπία και την παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μόνος που έβλαψε την παράταξη είσαι εσύ που ψήφιζες καμμένο και είσαι εκτός ΝΔ. Ο στρατιώτης Χρήστος Μπίνος της παράταξης ουδέποτε βρέθηκε εκτός κόμματος ακόμα και όταν το κόμμα πήρε 19%....εσύ και οι όμοιοι σου αναρωτηθείτε πού βρίσκεστε και πόση είναι η τρικυμία εν κρανίο σας. Βάλε αν θες και το όνομά σου να το βάλω και εγώ να δούμε ποιος είσαι και τι ψηφίζεις...και δεν είναι εντολή, είναι κάλεσμα ενότητας, αλλά όποιος έχει την μύγα.....τολμάς να πεις στον Μπίνο ανοιχτά έξω μπροστά μας ότι ήταν εκτός κόμματος? για τόλμα...και ξαναμιλάμε...ανώνυμες κοτούλες

      Διαγραφή
  17. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΚΑΤΑΚΑϋΜΕΝΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΙ ΚΑΘΑΡΙΑ ΨΥΧΗ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O PASOKOS APO MHLIA TI LEEI TON RWTHSATE TO PALHKARI?AKOY TI LEEI O ANTRWPOS..ESY BRE DHMHTRH PWS KATADEXESE K BARANE APO TA GRAFEIA THL.OI KOMMATIKOI SWLHNES NA SE STEILOYN ATOMA STON SYNDIASMO SOY.PALI TA IDIA THA EXOYME H DEN EINAI ETSI OTAN PAIRNEI TETOIA THESH O THEIO SOY.LOIPON KORODEYETE TON KOSMO H MOY FAINETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γενικα τα παλια και παραφθσρμενσ παρταλια πολιτικα πρεπει να πανε στην ακρη. Μιχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποιά παράταξη μιλάτε όλοι σας? Η παράταξη που την κυβερνάει ένας προδότης (Σαμαράς) ή τα έχετε ξεχάσει τόσο εύκολα.. ένας ο οποίος έλεγε όχι στο μνημόνιο και έγινε ο ποιό μεγάλος θαυμαστής του.. κάπως έτσι έχει γίνει με τους Μπινικούς και Ζερζικούς.. ακούω όμως ότι διεκδικούν τον Δήμο , δεν μας λένε όμως γιατί τον διεκδικούν τι θα αλλάξουν και το κυριότερο το πως !! εμείς μετά θα κρίνουμε αν είναι υλοποιήσιμα η όχι και αναλόγως θα ψηφίσουμε.. ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ε ΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΟΞΟΚΟΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΠΟΥ ΞΕΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΩΝΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΕΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΞΕΤΕ ΚΟΜΜΑ ;; έλεος ΣΤΑΧΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξερεις καλα...με τετοια μνημη μαλλον 4 ετων εισαι...ρωτα τον μπαμπα σου

      Διαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ 4,39. ΚΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ κ. ΤΑΚΗ, ΤΟΝ κ. ΣΑΚΗ, ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ (Σιφάκης) ΚΑΙ ΌΛΟΥς ΟΣΟΥς ΛΈΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ. Α! ΠΟΥΣΑΙ, ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί ρε παιδιά η επιμονή του κ.Τάκη για ΕΝΟΤΗΤΑ σας ενοχλεί τόσο; Φαίνεται πως η άποψη του μετράει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κ. ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΤΑΚΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ <> ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΤΑΚΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο Κ. ΤΑΚΗΣ. ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. gia τον κ. των 7,57. Μην παίρνεις ληγμένα.δεν θέλει και πολύ να μας πεις οτι εισαι και ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ. Σε παρακαλώ πολύ ,πρόσεχε. Η μαμά Ελλάς, μας χρειάζεται όλους. ο φίλος σου ο Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΕΙΟ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΤΩΝ 7,57; ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΚΕΙ ΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ..... ΜΑΣΟΥΣΕ ΧΑΣΙΣΑΚΙ....... ΜΗΠΩΣ ,,,,,,,, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ........ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....όπως γράφεις.....και δεν καθαρίζεις τον δρόμο...όπως λες.... αλλά μάλλον τον μπερδεύεις..... όπως γράφεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)