Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Καταγγελία Μίμη Πανίδη


Καταγγελία  προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας
Πανίδης Αβραάμ (Μίμις)                                                                                                                  Καταγγέλλω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Άλκη Νουσηκύρου για μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες θλιβερές εποχές στο παρελθόν.                                                                                            
                                  Απώτερος σκοπός του είναι μόνο η επανεκλογή του. Ένα μικρό δείγμα αυτών που αναφέρω είναι :                                                                                                                                                          Δεν ανακοινώνει τα ονόματα των εκπροσώπων των ομάδων  στο site της ΕΠΣ Πέλλας που ψηφίζουν στις εκλογές της 12ης Μαρτίου 2014                                                                                                                                  Δεν ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων για την ανάδειξη της νέας διοίκησης ,στο site  της ΕΠΣ Πέλλας                                                                                                                                         Διέκοψε το πρωτάθλημα λόγω εκλογών , μήπως οι διαιτητές σφυρίξουν  λάθος και επηρεάσει τις εκλογές αρνητικά.
Εκπρόσωποι των ομάδων που ψηφίζετε στις εκλογές της 12ης Μαρτίου του 2014, για το καλό όλων μας, για το καλό του ποδοσφαίρου του νομού μας,  απαλλάξετε το από ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, παρά μόνον το προσωπικό όφελος. Καταψηφίστε τον σημερινό πρόεδρο Άλκη Νουσηκύρου και ψηφίστε ανθρώπους που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, που αγαπούν το ποδόσφαιρο του νομού μας

1 σχόλιο:

(3)