Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αλυσίδες για το χιονοδρομικό



 
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
   στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου ΒΟΡΡΑΣ, από το 12ο χλμ. έως το Χιονοδρομικό Κέντρο.
Ο ΚΑΙΡΟΣ
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 9 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και κατά τόπους πολύ θυελλώδεις και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού και παροδικές χιονοπτώσεις στον Κιθαιρώνα και στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)