Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μεταλλάχτηκε ο συνδυασμός η «ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» σε « Η ΑΛΜΩΠΊΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»







Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που φέρουν τον πρώην Δήμαρχο Αριδαίας Χρήστο Μπίνο να κυριαρχεί σε όλα στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Μπίνου και να κινεί τα νήματα. Ακόμα και το όνομα θυμίζει τον δικό του συνδυασμό .
Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επιθυμούσε σφόδρα να υπάρχει οπωσδήποτε ένα από τα ονόματα . Έτσι το « Η Αλμωπία μας ενώνει» έγινε η  «Αλμωπία της καρδιάς μας»
Στο μεταξύ και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου , σημαντικό ρόλο θα παίζει η γνώμη του, ενώ ένα μεγάλο μέρος αναμένεται να στελεχωθεί από έμπιστα στελέχη του. Η απομάκρυνση πολλών από το πλευρό του σημερινού υποψηφίου Δημάρχου εκτιμάται ότι δεν είναι καθόλου τυχαία.
Η επιλογή του ονόματος είναι και ένα μήνυμα προς τον «αιώνιο» αντίπαλο Πέτρο Ζέρζη , για το ποιος είναι πραγματικός Αλμωπάρχης  και ποιος κάνει κουμάντο στη περιοχή.
Ο μόνος πονοκέφαλος που προσπαθούν να αναχαιτίσουν είναι οι περιφερειακές εκλογές . Αυτοί φέρονται να είναι φανατικοί υποστηρικτές του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Θεοδώρου Θεοδωρίδη και η πλευρά του Πέτρου Ζέρζη δεν αποκλείεται να έχει και υποψήφιο με τον κομματικό υποψήφιο Περιφερειάρχη  Γιάννη Ιωαννίδη.
Στο μεταξύ ανησυχία ( σε μικρό βαθμό όμως)  υπάρχει για την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τους καταλογισμούς που έχουν γίνει σε βάρος του σημερινού υποψηφίου κ. Δ. Μπίνου , για την περίοδο που διατέλεσε πρόεδρος στον Σύνδεσμο Κθαριότητας   Όπως ήδη είναι γνωστό μετά τους καταλογισμούς , άσκησε έφεση ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η υπόθεσή του (μαζί με άλλους) επρόκειτο να συζητηθεί προ πενταμήνου , αλλά είχε ζητήσει αναβολή. Θεωρείται βέβαιο ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι πολύ σύντομα θα του ζητήσουν να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος.

16 σχόλια:

  1. Αχ Δημητράκη, Δημητράκη...
    Άβουλο πιόνι ακόμα και στα χέρια ενός αποδοκιμασθέντος από τους πολίτες της Αλμωπίας.
    Γι' αυτό πάντα θα είσαι Δημητράκης κι ας διανύεις την έκτη δεκαετία της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ




    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ονοματακι σου......

      Διαγραφή
    2. Δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση. Στοιχεία θεμελίωσης των αδικημάτων αυτών. Εννοια γεγονότος. Περιπτώσεις και προϋποθέσεις υπαγωγής αξιολογικών κρίσεων στην έννοια του γεγονότος. Ειδικός σκοπός εξύβρισης. Έννοια. Επιστολές δημοσιευμένες σε περιοδικό Δημοτικής Επιχείρησης με ψευδή δυσφμημιστικά γεγονότα. Ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση λόγω υποβολής έγκλησης με συκοφαντικό περιεχόμενο. Προσβολή προσωπικότητας. Περιστατικά. Χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Πολιτική δικονομία. Σώρευση αιτημάτων για διαφορές υπαγόμενες σε διαφορετικές διαδικασίες (εργατικών διαφορών για τη διαφορά από το δημοσίευμα στον τύπο – τακτική για την άλλη διαφορά από την υποβολή της έγκλησης). Χωρισμός των αιτημάτων.

      Αριθμός αποφάσεως 6369/2013
      ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

      Διαγραφή
    3. Πιο προσεχτικος σε αυτα που επιτρεπετε προς δημοσιευση κ.Σαμανδη....με 5000€ ενας δικηγορος θα σας κανει μια μπουκια οπως λεει και ο Ρουβας

      Διαγραφή
  3. Κ.Σαμανδη δεν παιρνεις φραγκο.....Ποσα ζητησες??? Βρισε, κυνηγησε, τρεχα κατα Μπινου Δημητρη, ζητα, προσκηνα, κανε επαιτια, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!! Αν βγει και Δημαρχος ο Δημητρακης τοτε 5 χρονια ζηρασια βλεπω.....ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΦΥΡΑΣ....Χειριζεσαι πολυ λαθος τον δημοσιογραφικο εκβιασμο σου.....ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ ειναι ενα τραγουδι μονο... μην το πιστευεις γιατι θα απογοητευτεις και ο λογαριασμος σου στην τραπεζα θα μεινει σε μηδενικα επιπεδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.Σαμανδη δεν παιρνεις φραγκο.....Ποσα ζητησες??? Βρισε, κυνηγησε, τρεχα κατα Μπινου Δημητρη, ζητα, προσκηνα, κανε επαιτια, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!! Αν βγει και Δημαρχος ο Δημητρακης τοτε 5 χρονια ζηρασια βλεπω.....ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΦΥΡΑΣ....Χειριζεσαι πολυ λαθος τον δημοσιογραφικο εκβιασμο σου.....ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ ειναι ενα τραγουδι μονο... μην το πιστευεις γιατι θα απογοητευτεις και ο λογαριασμος σου στην τραπεζα θα μεινει σε μηδενικα επιπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. διαβασα προσεκτικα το βιογραφικο του Κου Μπινου και προσεξα κατι που με προκαλεσε αλγεινη εντυπωση.ενω αναφερει ενδελεχως τα παντα ,γυρω απο την πολιτικη του σταδιοδρομια,ολως περιεργως αποφευγει,σαν τον διαβολο με το λιβανι.τις δημοτικες εκογες του 1998,οπου πολιτευθηκε με τον συνδιασμο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Δ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ με αρχηγο τον συγχωριανο του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.περιμενω λοιπον,απο τον Κο Μπινο να τοποθετηθη και να μας εξηγηση,αν η τ υ χ α ι α παραλειψη εγινε επειδη ξεχασε η` επειδη ντρεπεται.Πληροφοριακα να αναφερω οτι το 1998 υποψ.δημαρχοι ηταν, ο ΑΘ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΙΩΑΝ.ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ,ΕΥ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και Ν.ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ με νικητη τον ΑΘ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στη δευτερη κυριακη με τον ΕΥ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μπινακοσ ακουγετε οτι εχει βεσκο χουρσογλου ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τοσα ψεματα που ειχες αραδιασει στον μπαμπα μου τοτε που ημουν υποψηφιασου λυπαμαι που ξανα ακουω οτι θελεισ να μπεις παλι στο δημο κρινα τα ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΗ Ο 1.09;ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ;ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ 11:29 ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ 5€ ?? ΤΖΑΜΠΑ ΒΡΕ . ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ.....................ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΤΕΤΕΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.36 για να το λεω κατι ξερω απο το γαρεφι ειναι και οι δυο ειναι δυνατον να νην το στηρηξει για βλαξες ψαχνετε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ο δημητρης βεσκος και ο δημητρης μπινος το 1998 πηγαν με τον αποστολου (ανεξαρτητος) και καποιοι αλλοι .....
    καποιοι ειναι δεξιοι οταν τους βολευει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΟΙ,ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΟΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ, Ο Ι ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΘΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.. ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ..ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΝΑΠΤΗΚΤΟΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ,,ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥςΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ...ΣΚΟΥΠΙΑ, Ω ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ, ΙΠΠΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗς ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)