Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τραβάτε με κι ας κλαίω στον Αλμωπό



Δύσκολα να αλλάξει η κατάσταση

Μία από τα ίδια προμηνύονται στον Αλμωπό. Αυτό προκύπτει από την έμμεση επίθεση κατά του Κώστα Γάτσου ,που δεν παραβρέθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση  της ομάδας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Προφανώς το πραγματικό του ενδιαφέρον για την ομάδα και ο τρόπος που λειτουργεί δεν αρέσει ιδιαίτερα σε ορισμένους που θέλουν τον Αλμωπό μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Διότι παρά την όντως μεγάλη οικονομική κρίση , δεν μπορεί να θεωρείται ως επιτυχία για την ομάδα η συμμετοχή στα πλάιη –οφ, όπου τερμάτισε τρίτη.
Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Αλμωπού παραβρέθηκαν μέλη της τωρινήςς διοίκησης αλλά και μέλη παλαιότερων διοικήσεων .
 Ο Πρόεδρος Νίκος Κοντάκος εκτίμησε ότι η ομάδα έκανε μία καλή παρουσία και έφτασε λίγο πριν τα μπαράζ ανόδου. Αναφέρθηκε στις Ακαδημίες, οι οποίες όπως είπε είχαν μία εξαιρετική παρουσία και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.
Η θητεία Της διοίκησης λήγει την επόμενη χρονιά, ωστόσο  επιθυμεί η προσπάθεια να πλαισιωθεί από όλους όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν, ενώ έγινε σαφές πως υπάρχει διάθεση για συνέχιση υπό την ίδια Διοίκηση, με κάποιες προσθήκες βέβαια σε περίπτωση που υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.



Απών ο Κώστας Γάτσος
Στην συνέλευση δεν παραβρέθηκε ο Κώστας Γάτσος , λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων . Ο νυν πρόεδρος του Αρη Λουτρακίου , έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί και με τα διοικητικά του Αλμωπού. Σαφώς όμως στόχος είναι να προκύψει μια ισχυρή διοίκηση η οποία να είναι σε θέση να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο υλικό  και με την προσθήκη ολίγων έμπειρων ποδοσφαιριστών να θεσει ως στόχο την άνοδο. Διότι στόχος δεν είναι οι όποιες διακρίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα , που μόνο κακό κάνει στον ίδιο τον Αλμωπό και το ποδόσφαιρο της επαρχίας γενικότερα.


Κατά τα άλλα  επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων Αόριστα ,ως συνήθως αφέθηκε να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους, χωρίς ποτέ να γνωρίζει κανείς ποιοί είναι αυτοί.
Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

6 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ Ο Δ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα που είναι ολοι αθτοι οι σωτηρεσ που ζητουσαν τον ψηφο μας πουθενα ουτε πλοι οθτε καινουργοι όλοι υποκριτες αφου 0 αλμοπος δεν εχει κονομα είναι όμως μερος της ζωης του τοπου κριμα μπινο χατζηγιανιδη ζαχαριαδη μαρτινα ζιακα λαι ολοι οι αλλοι νεοεκλεγεντες όμως ξεχασα μονο για την τσεπη σας ζητω ο μπουμπης

      Διαγραφή
  2. το ευτύχημα είναι ότι ο νέος δήμαρχος .δηλωμένος Αλμωπός γνωρίζει τα προβλήματα της ομάδας και ελπίζουμε να συμπεριφερθεί καλύτερα απ τον Πασόη που ερχόταν με το ζόρι στο γήπεδο.
    Ο Κοντάκος είναι η καλύτερη λύση μαζί με το Γάτσο, ας βοηθήσει και ο Παλίκογλου και η ομάδα πάει τραίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ" ΓΙΑ ΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; "ΤΡΕΝΑΚΙ" ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ του αδακα, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ, Ο ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΧΑΡΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΤΣΟ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΗ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΤΙ ΓΑΤΣΟΣ ,ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!!

      Διαγραφή
  4. ΓΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΓΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ......ΟΕΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)