Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αναγέννηση Γιαννιτσών –Άρης Ακροποτάμου 0-0





Χωρίς νικητή  έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ακροπόταμο, δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για να κυνηγήσουν με περισσότερες αξιώσεις  την παραμονή τους στην κατηγορία έμειναν στο στείρο σκορ που τους κρατά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι από πλευράς της τοπικής Αναγέννησης ήταν κακό, ίσως το χειρότερο ματς που έδωσε στο φετινό πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο ημίχρονο  ήταν ανύπαρκτοι και δεν απείλησαν σε καμία φάση  στο πρώτο σαραντπεντάλεπτο με την Αναγέννηση θεωρητικά να ελέγχει το ματς χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα στο διάστημα αυτό.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε κυρίως   μετά το 55’ όπου οι φιλοξενούμενοι είδαν την  φλύαρη υπεροχή της Αναγέννησης πίστεψαν στο παιχνίδι, βγήκαν μπροστά,  πίεσαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Αν μια ομάδα δικαιούταν τη νίκη στο παιχνίδι και αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα αυτή θα πρέπει να είναι η ομάδα του Ακροποτάμου που χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο  σαν ομάδα δικαιούταν  τη νίκη.
Στην Αναγέννηση η αγωνιστική κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη σίγουρα η διοίκηση , ο προπονητής θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις  για  να σώσουν την ομάδα, να κάνουν τις  απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται ώστε η ομάδα να φύγει από μια κατάσταση βαλτωμένη που μόνο καλό δεν της κάνει .
Και πάλι στο γήπεδο λίγο θεατές δεν περνούσαν τους 100 οι φίλαθλοι που είδαν το ματς.

Φάσεις  γκολ:
 
20’ Δυνατό μακρινό σουτ  του Καπουσούζη πέρασε άουτ.
Στο 31’  σουτ του Αγτσίδη από αριστερά πέρασε άουτ.
Στο 38’ φάουλ εκτέλεσε λίγο έξω από την περιοχή ο Σάρρος η μπάλα πέρασε σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ακροποτάμου.
Στο 48’ σουτ του Μπάρμπα μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος.
Στο 59’ καλό σουτ του Προβατίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 63’ καλό σουτ του Σπας μέσα από την περιοχή σωτήρια απέκρουσε ο Συμψερής.
Στο 64’ ο Γιαλάμης πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Συμψερή πλάσαρε όμως ο Σιδηρόπουλος έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.
Στο 69’ σουτ του Γιαλαμή απέκρουσε ο Συμψερής.

Διαιτητής: Μπαιραμίδης Κοζάνης.

Κίτρινη Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Σάρρος,  Μπάρμπας , Μπίνος, 

Στο 90’ κόκκινη ο Κωνσταντινίδης για σκληρό μαρκάρισμα  στον Γκίορτση.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Ασλανίδης): Συμψερής, Μπαμπαλής, Αγτσίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος(81’ Μπίνας) (75’ Αποστολίδης),, Κίορτσης, Καπουσούζης(70’ Κάρτσιος), Χατζηστεφάνου, Μπάρμπας(85’ Καραδήμος), Καρακάσογλου.
Άρης Ακροποτάμου (Βαβάλης): Κωσταντάκος, Κουανγκ, Προβατίδης, Καμπερίδης, Σεφερίδης, Κωνσταντινίδης, Βλάχος(75’ Αποστολίδης), Σπας(82’ Γιοζεφ), Γιαλάμης(88’ Μόνιος), Παπαδόπουλος, Χασανισβίλι.

www.matiespellas.gr – Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)