Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά από την Έδεσσα





 Σκληρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από την Έδεσσα Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το Σάββατο 17  Ιανουαρίου 2015 .
Μάλιστα τον χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα

Αποσαφήνισε ότι δεν πρόκειται να δεχθούν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση στο όνομα των Σκοπίων που να περιλαμβάνει την λέξη ή προσδιορισμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
Ήδη Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν υποχωρήσει και συμφωνήσει. Χαρακτήρισε παράνομη την παρακράτηση των 210 ευρώ ανά στρέμμα  που έπρεπε να είχε δώσει από τον Σεπτέμβρη που πήρε τα χρήματα για τις ζημιές από το εμπάργκο σε Ρωσία και Ουκρανία.
Αναφέρθηκε επίσης για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου μέσω Τουρκίας και τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα ο αγωγός αυτός. Όσο για τον ΤΑΠ είπε ότι είναι στα σχέδια και δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα, είναι μια απάτη του Σαμαρά.
Στο τέλος της συνέντευξης παρουσίασε τους υποψήφιους  του νομού Πέλλας.

3 σχόλια:

  1. Είναι ο γιος του Γιάννη του Πασχαλίδη υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ?? Ότι να 'ναι... Από μια βαθιά δημοκρατική οικογένεια πώς προέκυψε αυτό?? Λυπάμαι γιατί καθημερινά διαπιστώνω ότι περνάμε την μεγαλύτερη κρίση αξιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρλούμπες του Καμένου. Την λέξη Μακεδονία, τους την έχει δώσει και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, της οποίας ήταν μέλος ο κ.Καμένος και την χρησιμοποιούν συνεχώς και καθημερινά και περισσότερο απο 20 χρόνια, οπότε καημένε μου περσινά ξινά σταφύλια και τάχα μου έχεις κόκκινη γραμμή. Στην ουσία κλείνεις τα μάτια σου για να μην σε βλέπουν. Όλα δείχνουν ότι προσπαθείς να ψαρέψεις από την χ.α. αλλά νομίζω μάταια. Και μία ερώτηση: Κοινό και οπαδοί δεν υπήρχαν? μόνο από τους υποψήφιους υπάρχει φώτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)