Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

«Αλώβητος» στην Καβάλα και χωρίς... Κάμπος ο Άρης




Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι του Άρη στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα. Ένα αποτέλεσμα σίγουρα θετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχασαν ούτε στον Πανσερραϊκό (την άλλη ισχυρή ομάδα της κατηγορίας) και στο δεύτερο γύρο θα τους υποδεχθούν στο «Βικελίδης».


Να σημειωθεί οτι δεν επτράπη στον Πάουλο Κάμπος να καθίσει στον πάγκο των κίτρινων, λόγω του ότι διαθέτει επαγγελματικό δίπλωμα (έχοντας κοουτσάρει και στην Σούπερ Λίγκα), γεγονός που που δεν επιτρέπεται στην Γ´ Εθνική (καθότι εραστιχενική).

Οσον αφορά το ματς, να πούμε οτι το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και ελαφρώς καλύτερη εικόνα.



Κάμπος: «Καλή σχέση με την διοίκηση, ζηλεύει η ΕΠΟ!»

Ο Αρης φάνηκε και πάλι οτι έχει ανάγκη μεταγραφών κάτι θα γίνει με τις 4-5 προσθήκες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, και που εκτιμάται ότι θα τους ανεβάσουν επίπεδο σε σχέση με τις υπόλποιπες ομάδες της κατηγορίας.

Κορυφαίοι για τους κίτρινους, ο Φερνάντες που μάλιστα είχε δυο σπουδαίες ευκαιρίες για χριστεί σκόρερ, στο 53´ και το 73´ (με κεφαλιά και τις δυο φορές), αλλά και ο Καρατζιοβαλής που ήταν ψύχραιμος και σωστός στις επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει. Επίσης, στο 62, εχαμε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Καπνίδη που απομάκρυνε με διπλή προσπάθεια ο Φυρινίδης, ενώ στο 35´ μια αδύναμη κεφαλιά του Γιαννίτση μετά από κόρνερ, δεν κατάφερε να την εκμεταλλευθεί άλλος συμπαίκτης

Πάντως στα πρώτα 60 λεπτά η Καβάλα ήταν ανώτερη έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 12´ σε σέντρα-σουτ του Παππά, ενώ στο 50 έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο Καρατζιοβαλής σταμάτησε τον Μπριτσιανι, ενώ στην της φάσης, ο Παππάς προ κενής εστία; από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Δίκιαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, με τον Πανσερραϊκό πλέον να είναι μόνος πρώτος με 31 βαθμούς και τους Καβάλα και Άρη να ακολουθούν με 29 και 28 αντίστοιχα.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν περίπου 1.500 οπαδοί των κίτρινων στην Καβάλα που ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα τους.

ΣΚΟΡΕΡ:
ΔΟΚΑΡΙ: 12´ Παππάς
ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

ΚABAΛΑ: Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82΄Ασημάκης), Βίτλης (86΄Παπαδόπουλος Αμβ.), Γκαρακλίδης (57΄Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.
ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (91΄Χιντασέλι), Σουνάς (80΄Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86΄Βασιλόπουλος).

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου

Απόλλων Αρναίας-Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-0

Θύελλα Φιλώτα-Καμπανιακός 1-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αρης Ακροποτάμου 0-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0

Εβρος Σουφλίου-Καστοριά 3-0

Πανσερραϊκός-Εθνικός Αγιονερίου 2-1 (Σάββατο 18/1)

Βυζάντιο Κοκκ.-Δόξα Δράμας 0-4 (Σάββατο 18/1)

Η βαθμολογία σε 14 ματς:

1. Πανσερραϊκός 31

2. Καβάλα 29

3. Άρης 28

4. Δόξα Δράμας 23

5. Καμπανιακός 23

6. Θύελλα Φιλώτα 23

7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 23

8. Έβρος Σουφλίου 19

9. Ηρακλής Αμπελοκήπων 18

10. Εθνικός Αγιονερίου 17

11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 15

12. Ορφέας Ελευθερούπολης 14

13. Αναγέννηση Γιαννιτσών 13

14. Άρης Ακροποτάμου 13

15. Απόλλων Αρναίας 8

16. Καστοριά 6

Επόμενη αγωνιστική (15η, 28/01):

Άρης-Ορφέας Ελευθερούπολης

Καστοριά-Καβάλα

Καμπανιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εθνικός Αγιονερίου-Έβρος Σουφλίου

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός

Άρης Ακροποτάμου-Απόλλων Αρναίας

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
πηγή : goalnews.gr




   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)