Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Να συνέλθουν στον Αλμωπό , πριν να είναι αργά



ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πιο καλήχρονιά , από την φετινή , δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια στον Αλμωπό. Υπάρχει ένας πρόεδρος και μια διοίκηση που προχώρησε στην ενδυνάμωση του  έμψυχου υλικού. Μια χρονιά που θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να χαρακτηριστεί ως ιδανική .
. Το πρώτο ηχηρό  «καμπανάκι» ήταν το παιχνίδι του κυπέλλου στην Αριδαία με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Ο Απόλλων ήταν κλάσεις ανώτερος . Την πρόκριση την πήρε ο Αλμωπός στα πέναλτι. Ρεσιτάλ τύχης αναμφισβήτητα.

Το  εντός έδρας παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό , έδειξε ότι κάτι λείπει από την ομάδα . Ότι κάτι δεν δένει με την ομάδα που οι φίλαθλοι θα την περίμεναν διαφορετική.
Ο Εδεσσαϊκός φάνηκε πολύ περισσότερο ομάδα. Περισσότερο δεμένος. Χωρίς να έχει διοικητικά την άνεση που έχει ο Αλμωπός, έδειξε  αγωνιστική ανωτερότητα.
Αντί αυτοκριτικής  και εν όψει της συνέχειας , αλλά και των ενδεχόμενων αγώνων μπαράζ, επιχειρείται η αναζήτηση διακαιολογιών . Διαβάζουμε δηλώσει ότι δεν δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις υπέρ του Αλμωπού.
Επειδή ήμασταν πολύ κοντά στη φάση με  το θάρρος της γνώμης λέμε ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Πράγματι ο παίκτης του Αλμωπού βούτηξε στη περιοχή του Εδεσσαϊκού , χωρίς να τον ακουμπήσει κανείς. Ναι , αφού ο διαιτητής σφύριξε , έπρεπε να δώσει πέναλτι γιατί ήταν μέσα στην περιοχή η βουτιά. Έδωσε όμως φάουλ λίγο έξω από την γραμμή . Φυσικά δεν έγινε τίποτα στη συγκεκριμένη φάση.  Ξέχασαν βέβαια οι αναζητούντες δικαιολογίες ότι πιο μπροστά ο Εδεσσαϊκός έχασε δυο ευκαιρίες που δεν χάνονται . Όπως και μία ο Αλμωπός.
Αντί δικαιολογιών , καλό είναι να ηρεμήσει η ομάδα και να δει τι φταίει.
Αγαπήτέ Κώστα Γάτσο, πρόεδρε του Αλμωπού. Γνωρίζουμε με πόση αγάπη έχεις αναλάβει την ιστορική  ομάδα σε μια εποχή δύσκολη για όλους. Αν αποτύχει η φετινή προσπάθεια είναι βέβαιο ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι αβέβαιο.
Ελάχιστες φορές ασκήσαμε κριτική φέτος , για να μην θεωρηθεί ότι ενδεχομένως  θα  δημιουργηθούν  προβλήματα στην όλη προσπάθεια.
Ελάχιστα δημοσιεύματά μας , δεν ήταν σενάρια φαντασίας ,αλλά προέκυπταν από ρεπορτάζ και εγκυρότατες πηγές. Μακάρι να βγει λάθος το ρεπορτάζ.
Από το 1989 , που ξεκίνησε την λειτουργία του το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ ,ήμασταν κοντά στην ομάδα με ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο ,αλλά και όλες τις πανελλήνιες αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες.

Όλα αυτά τα χρόνια ο ρόλος μας ήταν διακριτός και δεν εμπλέκονταν στα διοικητικά και τα αγωνιστικά θέματα. Ασκούσαμε όταν χρειαζότανε καλοπροαίρετη κριτική.
Το ίδιο συνεχίζουμε και σήμερα. Εκτιμάμε ότι κάτι έχει  «στραβώσει» στη πορεία. Ποιο είναι αυτό;
Αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να διερευνήσει σύντομα και εάν όντως συμβαίνει κάτι να το διορθώσει όσο υπάρχει χρόνος ακόμα . 


3 σχόλια:

  1. δυστυχώς ο νομός μας δεν έχει ομάδα που να μπορεί να ανέβει στην Γ΄Εθνική. Ο Αλμωπός μετριότατος με μία σοβαρή απώλεια έδειξε πολλές αδυναμίες. Η Ακαδημία με μέτριους μισθοφόρους θα συμμετάσχει στα πλει οφ. Το Ασπρο έδειξε κάποια πράγματα όμως δυνατότητες για κάτι παραπάνω δεν υπάρχουν. Ο Εδεσσαικός μαύρα χάλια κυρίως στην άμυνα. Γύρισε πολλά παιχνίδια που έχανε. Δεν ξέρω με τους νέους μισθοφόρους που πήρε αν αλλάξει κάτι ή μάλλον αν έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΕΙΤΗΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ.ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΓΑΤΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα να κανεις τον προπονητη εσυ μπαμπακα να μαζευεις τους παιχταραδες της αριδαιας απ τα νυχτομπαρα και ο προεδρος να πληρονει δεν εχουμε μελον οσο και ο γατσοσ αγαπαει την ομαδα οι αλοι ειναι για εφε αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)