Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Οι έμποροι των Λουτρών



Το μπεστ-σέλερ όλων των εποχών
 "ΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ'







5 σχόλια:

  1. Η επιστήμη λέει: ένας ίσον κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΘΕ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΟΤΙ , ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ , ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ . ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ή ΠΡΟΘΕΣΗ . ΟΡΑΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε ΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ??
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ??? ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι πολυ ως δημότης αυτής της πόλης που βλέπω τέτοιες δημοσιεύσεις. Ελπίζω ο Δήμαρχος μας να μην επηρεάζεται από τετοιου είδους κακοήθειες και να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Δήμαρχε οι επιλογές σου μεχρι τωρα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της πλειοψηφίας του κόσμου. Ολοι αυτοι που γράφουν και λοιδορουν εξυπηρετουν προφανη συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως 5:43 ; όπως ;;;
      οσο για το επηρεάζεται...επηρεάζεται όχι από τετοιου είδους κακοηθειες αλλα από αλλου είδους !
      για την πλειοψηφια του κοσμου 5:43 κρατησε μικροτερο καλαθι...

      Διαγραφή

(3)