Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τι θέλει να πει ο κ. Δ. Βέσκος;



 

Ποιοι ήταν οι ζημιογόνοι όροι για το αναψυκτήριο των Λουτρών στο παρελθόν;


Δηλώσεις έκανε ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Δημήτρης Βέσκος. Στη δήλωσή, που δημοσίευσε το almopia news, περιέχονται αιχμές και για την εποχή που το αναψυκτήριο είχε δοθεί σε ιδιώτη , όταν και ο ίδιος ανήκε στην πλειοψηφία  που διοικούσε τότε τον Καποδιστριακό  Δήμο Αριδαίας.
Η δήλωση που φέρεται να έκανε έχει ως εξής:

Η κατάσταση στο Αναψυκτήριο της Δημοτικής Επιχείρησης  των Λουτρών δεν μπορούσε να πάει άλλο ως είχε .Γι' αυτό και το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Αλμωπίας  προέβη στην λήψη της απόφασης δημοπράτησης του εν λόγο αναψυκτηρίου και με όρους όχι ζημιογόνους όπως στο παρελθόν .Παρατηρήθηκαν συμψηφισμοί έργων και μισθωμάτων με αποτέλεσμα η Δημοτική Επιχείρηση να μην έχει κανένα κέρδος από την διαχείριση αυτή .
Έτσι λοιπόν προχωράμε στην δημοπράτηση του Αναψυκτηρίου σύντομα και στην συνέχεια ακολουθεί η δημοπράτηση  του εστιατορίου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Δήμου Αλμωπίας .»

Ποιοι ήταν κ. Βέσκο οι ζημιογόνοι όροι και ποιοι τους έβαλαν;
Ασφαλώς δεν μπήκαν από μόνοι τους.
Ο Δ. Βέσκος δικαιώνει και επιβεβαιώνει  όσα υποστηρίζει από τις πρωινές εκπομπές στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ο Πέτρος Σαμάνδης. Η επιχείρηση των Λουτρών ποτέ δεν κέρδισε από τους ιδιώτες στους οποίους είχε αναθέσει τη λειτουργία του Αναψυκτηρίου. Συνεχώς βρισκόταν χρεωμένη.
Ο κ. Δημήτρης Βέσκος  δεν εξηγεί για ποιο λόγο «Η κατάσταση στο Αναψυκτήριο της Δημοτικής Επιχείρησης  των Λουτρών δεν μπορούσε να πάει άλλο ως είχε»
Ήταν ζημιογόνο; Δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε; Αν συμβαίνει το δεύτερο (γιατί το πρώτο σίγουρα δεν συμβαίνει) τι έκανε για να το διορθώσει;
Μέρος των εργαζόμενων στο Αναψυκτήριο είναι και δικής του επιλογής.
Επέλεξε τεμπέληδες και άτομα να σαμποτάρουν την λειτουργία του Αναψυκτηρίου;
Αδιανόητο  και απίθανο
Εμείς προσωπικά πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι του είδους, προσπαθούν όμως.  Έχουν το απαιτούμενο φιλότιμο.Ούτε και η  οικτρή κατάσταση που θέλουν να παρουσιάσουν, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι δε προσβλητικές τέτοιες απόψεις  και μάλιστα από αυτούς που τους έβαλαν να δουλέψουν εκεί.
Είναι τουλάχιστον ατυχής , αν όχι σκόπιμη η κατασυκοφάντηση των άνεργων νέων που κλήθηκαν να δουλέψουν εκεί για να επιτυγχάνονται άλλοι σκοποί.
Αγαπητέ Δημήτρη Βέσκο ,επιτρέψτε μου  να επιστρέψω τα λόγια σας διασκευασμένα από την συντριπτική πλειοψηφία  της κοινής γνώμης της Αλμωπίας:
«Η κατάσταση που χειρίζεστε την υπόθεση του  Αναψυκτηρίου των Λουτρών Πόζαρ,  για να το δρομολογήσετε στο πρόσωπο που θέλετε , δεν πάει άλλο»

2 σχόλια:

  1. Θα σας πάρουν με τις πέτρες εκεί πάνω. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕ ΒΕΣΚΟ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ 60.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΙΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)