Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Καταστρέφονται δενδρώδεις καλλιέργειες στο Γαρέφι



 

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται πολλοί αγρότες του Γαρεφείου. Ήδη οι ζημίες σε πολλά χωράφια είναι εμφανή, κυρίως δενδρώδεις.
Σύμφωνα με αγρότες που διαμαρτυρήθηκαν κατ επανάληψη , το προβλήμα δημιουργήθηκε επειδή τον χειμώνα και την άνοιξη , λόγω των πολλών βροχών , τα νερά δεν είχαν διέξοδο με αποτέλεσμα να μένουν στα χωράφια. Ο Δήμος ενημερώθηκε πολλές φορές , αλλά με πρόσχημα την έλλειψη κονδυλίων για καύσιμα  δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια.
Αρκετοί από αυτούς αφήνουν σαφείς αιχμές για αδιαφορία, ενώ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να προβούν σε αγωγές σε βάρος των υπευθύνων για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους.  

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 5.079,00 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΜΗΣΘΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ. 7000,00 ΜΗΚΤΑ. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΑ......" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΣΤΟ ΑΛΩΡΟ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)