Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον στο Δήμο Σκύδρας.




Με ποικίλες εκδηλώσεις θα υποδεχτούν και θ΄αναδείξουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που είναι η Παρασκευή 5 Ιουνίου, οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

΄Ετσι, λοιπόν, στις 08:30΄το πρωί της παραπάνω ημέρας, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας με αφετηρία το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους, (Μεγάλου Αλεξάνδρου, Εθνικής Αντίστασης), και θα καταλήξουν μπροστά στο Δημαρχείο  όπου θα παρουσιάσουν ανάλογες περιβαλλοντικές δραστηριότητες.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν, και στηρίζουν: ο Δήμος Σκύδρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας, ο Σύλλογος ΑμΕΑ  «Η Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος «Σκυδραία», Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, Εθελοντές κ.α.
Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την όποια ολιγόωρη αναστάτωση προκληθεί στις παραπάνω οδούς και προσκαλούμε, επιπλέον, φορείς και πολίτες που θέλουν να συντονιστούν με τις συγκεκριμένες δράσεις ή προτίθενται να υλοποιήσουν και να μας γνωστοποιήσουν ανάλογες ενέργειες, να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο  Χρίστο Μακρίδη στο τηλ/νο 6980414444 ή με το στέλεχος Δημήτρη Αλεξανδρίδη στο 2381351802.
Το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Εμείς ανήκουμε σ΄αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)