Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΣ Πρόμαχοι


Η νεοφώτιστη στην κατηγορία, ομάδα έχοντας στο δυναμικό της όλο το περυσινό ρόστερ, ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Πασχάλης Τούμπης  στα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ "ο ΑΣ Πρόμαχοι ήρθε για να εγκατασταθεί μόνιμα στην κατηγορία και όχι να αποτελέσει μια σύντομη παρένθεση".
Ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς, έχει προσαρμόσει τα πλάνα της προετοιμασίας, ανάλογα με τον βαθμό της αναγκαιότητας, που απαιτείται για την μεγάλη κατηγορία και αυξάνει μέρα με τη μέρα σταδιακά τις ασκήσεις και τον βαθμό δυσκολίας  για κάθε ποδοσφαιριστή. Τις ημέρες αυτές παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, στο κοινοτικό γυμναστήριο, μιας και τουλάχιστον τριάντα ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές δίνουν το παρόν, διεκδικώντας με τις επιδόσεις τους, μια θέση στην δεκαεξάδα.
Οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων, σχεδόν τελείωσαν,  με επαγγελματική κτιριακή υποδομή, προσφέροντας όλες τις απαιτούμενες ανέσεις σε ποδοσφαιριστές(γηπεδούχους-φιλοξενούμενους), διαιτητές αλλά και φιλάθλους. Η δε κατάσταση του αγωνιστικού χώρου βρίσκεται σε άριστο επίπεδο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των υπευθύνων του συλλόγου, ενώ το νέο κυλικείο είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτο.

Παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία, οργασμός εργασιών παρατηρείται για την διοργάνωση του διήμερου ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ, που θα γίνει 8-9 Αυγούστου, από το οποίο ο σύλλογος προσβλέπει στην σημαντική οικονομική ενίσχυση του ταμείου του, μιας και οι υποχρεώσεις φέτος θα είναι αυξημένες, ενώ οι κάρτες διαρκείας κυκλοφορούν και διανέμονται από στελέχη του συλλόγου.

Στην αγωνιστική φαρέτρα της ομάδας των Προμάχων, ήρθαν να προστεθούν τρεις σημαντικές μεταγραφές με καταξιωμένους ποδασφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν την δύναμη κρούσης του φιλόδοξου συλλόγου.
Πρόκειται για τους:
Τάσο Ιωάννου, μεσοεπιθετικό, που έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Τσακώνων.
Ανέστη Ξυλουργίδη, τερματοφύλακα, ο οποίος έχει διαπρέψει στις ομάδες του Εξαπλατάνου, Προφήτη Ηλία, Σεβαστειανών κ.α.
Γιάννη Παπαδόπουλο, μεσοεπιθετικό με δράση σε Αλμωπό και Μεγαπλάτανο

1 σχόλιο:

  1. ολα αυταεγιναν με λεφτα του δημου η του βεσκου και του καθε βεσκου ο δημοσ ειναι γιακλαματα οσων αφορα τα γηπεδα τησ επαρχιασ ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21