Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

250 .000 ευρώ οι αμοιβές των αιρετών του Δήμου Αλμωπίας, 160 .000 ευρώ για έργα




Συγκλονιστικά στοιχεία παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.
Οι αμοιβές των αιρετών , των ειδικών συνεργατών και τα λοιπά έξοδα (αυτοκίνητα, κινητά κλπ.) ξεπερνάν τις 250 χιλ. ευρώ στο δεκαεξάμηνο..  Τα έξοδα αυτά τα χαρακτήρισε νόμιμα. Σύμφωνα  δε με τα στοιχεία των τεχνικών υπηρεσιών τα χρήματα που έχουν διατεθεί για έργα δεν ξεπερνάν τις 140 χιλ. ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα.
Στην ερώτηση , αν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εικόνα,  ο Δήμαρχος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Χ. Χουρσόγλου. Αργότερα Αντιδήμαρχοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να υποστηρίξουν το δίκαιο του …μισθού τους.  

4 σχόλια:

  1. K.Xoυρσόγλου μέσα στις 160.000,00€ που διατέθηκαν σε έργα υπολογίζεις τα ποσά που πήγαν στους δικούς μας εργολάβους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΈΡΑΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ(ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΚΡΙΖΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ , ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΜΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ ΚΑΤΙ ΓΚΡΙΖΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΟΥ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΟΛΗΝ ΤΗ ΖΕΣΤΗ... ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟΣ ; ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)