Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τι γράφει ο τοπικός τύπος για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας


Κάθε δήμος έχει τον… Βασιλιά του! Ειρωνείες και αγεφύρωτα χάσματα στο ΔΣ Αλμωπίας      

Κάθε δήμος έχει τον… Βασιλιά του! Ειρωνείες και αγεφύρωτα χάσματα στο ΔΣ Αλμωπίας      

 Κόντρες χωρίς σταματημό με απίστευτες εκφράσεις, έως εξευτελιστικές στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016.
Η ένταση δημιουργήθηκε –τι πρωτότυπο!- και πάλι μεταξύ των δύο αντιπάλων πλέον, δημάρχου και Χρήστου Χουρσόγλου. Ο Κ. Μπίνος αυτή τη φορά υπερέβη τα εσκαμμένα και καλό θα ήταν να το κοιτάξει. Όσα νεύρα ή σύγχυση και να του προκαλούν κάποια γεγονότα ή πρόσωπα, η εγκράτεια είναι αρετή που θα έπρεπε να θυμάται σε παρόμοιες καταστάσεις…
xoursoglou
Κι ενώ ο κ. Χουρσόγλου πήρε το λόγο και μιλούσε – η αλήθεια ακατάπαυστα- ο δήμαρχος «πεταγόταν» και με ιδιαίτερο σαρκασμό διαρκώς διέκοπτε και σχολίαζε… μάλιστα όχι ήπια, αλλά με εκφράσεις του τύπου: «Είσαι εμετικός, Δεν θα γίνετε τίποτα κ. Χουρσόγλου, δεν αξίζετε τίποτα…»! Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος απάντησε πως: “Έχετε καταντήσει τοπική Τρόικα… “.
Προφανώς και όταν τον έβαζε στο ψηφοδέλτιο του ο κ. Μπίνος έχοντας όφελος εφόσον αυτός εκλέχθηκε είχε διαφορετική άποψη, όπως και για την Μαρτίνα Ζιάκα… όπου όταν μάζευαν ψηφοφόρους και πήραν κάποιες χιλιάδες σταυρούς … ήταν καλοί για την παράταξη…  Ο δήμαρχος επίσης με ύφος είπε πως: «Έχω μάθει να δέχομαι κριτική, όχι όμως ανεπίτρεπτα φαινόμενα εξευτελισμού… θα είμαι αμείλικτα σκληρός αν συμβεί αυτό» ίσως γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που δε γνωρίζουμε οι λοιποί… πολίτες!
Περισσότερα και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση


 ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ







ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''L'État, c'est moi''- ''ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ''


Πρωτόγνωρες και απίστευτες  καταστάσεις και διαλόγους, έζησαν και άκουσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και οι παρευρισκόμενοι πολίτες της Αλμωπίας, κατά τη σημερινή (22/02) απογευματινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Για μία ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης… έπεσε στην παγίδα του Δημοτικού Συμβούλου Χουρσόγλου Χρήστου, ο οποίος  με τις τοποθετήσεις και  ερωτήσεις του, έκανε το Δήμαρχο να χάσει την ψυχραιμία του, να προβεί σε απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις για το πρόσωπο του,  να αποχωρεί από τη θέση του βγαίνοντας από την αίθουσα για πάνω από τρεις τουλάχιστον φορές...
... να διακόπτει και να διευθύνει κατά το δοκούν, ουσιαστικά τη συζήτηση, καταργώντας στην ουσία τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο του  Σωτηριάδη Σίμο, να επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης, απειλώντας αυτά, εμμέσως πλήν σαφώς, με διώξεις! και μηνύσεις!...
... θέτοντας  την ενημέρωση των δημοτών στο... απόσπασμα, επειδή αυτά που γράφουν δεν αρέσουν στην αφεντιά  του, καθώς και πολλά άλλα ευτράπελα που ευτελίζουν το θεσμό του Δημάρχου, με την εν γένει συμπεριφορά του. Διαβάστε και δείτε σε βίντεο, τα όσα  συνέβησαν και ακούστηκαν  μέσα στην αίθουσα, σε επόμενη ανάρτησή μας. 
Ρεπορτάζ By Sakis
















1 σχόλιο:

  1. Ανεξαρτητος εισαι οταν κανεις ολες τις διαδικασιες που επιβαλλεται. Στα λογια και γω ανεξαρτητος ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)