Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Σαχινίδης: Η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” οδηγεί στον αφελληνισμό της χώρας






Στην ομιλία του στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τα οποία εντοπίζονται στο σύνολο της νησιωτικής Ελλάδος.


Αρχικά, όσον αφορά την εκπαίδευση είναι καταφανείς οι ελλείψεις στις δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακόμα, σχετικά με την λαθρομετανάστευση, πρόκειται για μια πληγή η οποία δεν εμφανίστηκε τους τελευταίους μήνες αλλά αποτελεί συνέπεια της απρονοησίας και αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως και φυσικά αποτέλεσμα των ανθελληνικών τακτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρά την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά ορισμένων παριστάμενων στην επιτροπή, τόνισε ότι όχι μόνο η δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών θα έπρεπε να γίνει στην Τουρκία, αλλά και ότι η κυβέρνηση όφειλε να διενεργεί ουσιαστικούς ελέγχους σε όσους εισέρχονται παράνομα στην χώρα, εφόσον πολλοί προέρχονται από χώρες Β. Αφρικής, οι οποίες δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Γιάννης Σαχινίδης συμπλήρωσε ότι όσον αφορά την «περιφρούρηση» του Αιγαίου, ήδη σε χάρτες του ΝΑΤΟ απουσιάζουν τα Δωδεκάνησα από την Ελληνική Επικράτεια.

5 σχόλια:

  1. να γινονται ελεγχοι στην τουρκια και μπλα μπλα. οτι ναναι δηλαδη. δεν θελουν να καταλαβουν οτι οι λαθρο μαθανε οτι (οι ευρωπαίοι) πηδιόμαστε και πλακώσανε. Εγινε μοδα και ερχονται απο παντού. Μονοι τους πνιγουνε δικούς τους για να μην εχουν συνεπειες απο τις χωρες όπου εισβάλουν. Και οι λυσεις ειναι δυο. ή τους υποδεχεσαι ή τους καθαριζεις. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να τους ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ (εκτελεσεις)? Τέτοια κανανε μονο οι ΝΑΖΙ. Τελικά είσαι ναζιστής ή είσαι γιαλαντζί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερουλι έτσι σου είπαν να λες τα αφεντικά σου;;δηλ ή Αυστραλία που δεν δεχετε κανέναν λαθρο αλλά μόνο με χαρτιά και καλεσμένους τι είναι ναζί; Ή εκτελεί τους λαθρο;

      Διαγραφή
    2. φασιστουλι τα δικα σου αφεντικα τι σου δινουν, ληγμένα; η αυστραλια ειναι νησι και μονο 2 τροποι υπαρχουν για να φτασεις και εχει και ερημο οπου ψοφαει και ο τζιτζικας. Αν τυχον πανε 10 λαθρο ατομα τα φορτωνουν και τα διωχνουν, εδω μιλάμε για χιλιάδες, σε τι να τους φορτώσεις; Εξάλλου η Ελλαδα δεν ειναι ο προορισμός τους αλλά ο δρομος της πορειας τους προς την βορεια ευρώπη. Το θεμα ειναι οτι οι απο πάνω σταματησαν να τους δεχονται και θα μας μεινουν αμανατι, αυτό ειναι το προβλημα που πρεπει να λυσει ο αλεξις και ολοι οι πολιτικοι. η άλλη λυση για απαλλαγούμε (οπως ο χιτλερ) είναι να τους πνιξουμε στην θαλασσα, εσύ συμμετεχεις στον πνιγμο τους;

      Διαγραφή
  2. Μ εκπλήσσει η λογική σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαχινίδη το καλοκαίρι έρχονται κάτι κοπάδια με ακρίδες στο χωράφι μου. Να έρθεις να τις σταματήσεις γιατί μου κάνουν ζημιά κι ούτε φάρμακο τις πιάνει ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)