Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ομολογία Καραμανλή για ΝΔ από τα Γιαννιτσά: Γίναμε ΠΑΣΟΚ



 

Σαν  να μην έφτανε η μικρή συμμετοχή στην κοπή της ΝΟΔΕ Πέλλας στα Γιαννιτσά , ήρθε και η τοποθέτηση του Κώστα  Καραμανλή να παγώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα
. Σύμφωνα με το KARATOZVA.COM   ,σε μία ασυνήθιστη δήλωση προέβη το βράδυ της Κυριακής από γνωστό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του κατά την εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.
Ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, πρώην υπουργού και αδελφού του ιδρυτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, προσπαθώντας να εξηγήσει την πορεία της χώρας προς την οικονομική περιδίνηση, παραδέχτηκε τη μετατροπή της ΝΔ σε ¨κόμμα του κράτους¨ καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της κομματικής της βάσης ¨εκπασοκίστηκε¨.
¨Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να πούμε ότι και εμείς κάναμε λάθη γιατί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ένα κομμάτι και της δικής μας κομματικής βάσης ¨εκπασοκίστηκε¨. Όπως εκμαύλισε το ΠΑΣΟΚ την κοινωνία, έτσι εκμαυλίστηκε και εκπασοκίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι της δικής μας παράταξης.¨ είπε χαρακτηριστικά ο ανιψιός του ιδρυτή της ΝΔ κάνοντας αυτοκριτική για τις κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον πρώτο του ξάδελφο και συνονόματό του Κώστα Καραμανλή.
Ωστόσο συνέχισε, αναφερόμενος στον πρώην Πρωθυπουργό, ότι το 2009 ¨κάποιος μας είχε προειδοποιήσει όμως εμείς επιλέξαμε να ακολουθήσουμε τους πολιτικούς που λέγανε λεφτά υπάρχουν¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)