Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ( U -18 ) - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 2-0





Με ήττα ξεκίνησε η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας την διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά ΄΄ ROMA CAPUT MUNDI
΄΄ που διεξάγεται στην Ρώμη με αντίπαλο την Εθνική Νέων ( U -18 ) της Ιταλίας . Οι ποδοσφαιριστές της Πέλλας ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι είχαν σε κάποιο διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων και στάθηκαν αντάξια στο Εθνικό Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας.
Οι νέοι της Ένωσής μας είχαν ευκαιρία να προηγηθούν στο σκόρ με τον Κιουλτζόπουλο αρχικά και τον Κώστα στην συνέχεια
Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκόρ στο 38΄ του αγώνα με τον DI GIACOMO που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τραγικό λάθος της άμυνας της Πέλλας και έτσι τελείωσε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 52΄ λεπτό η Ιταλία διπλασίασε τα τέρματα με ένα ανύπαρκτό πέναλτυ που καταλόγισε ο ιταλός διαιτητής και εκτέλεσε εύστοχα ο DI GIAKOMO που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στην συνέχεια και στο 55΄ λεπτό ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χαραβιτίδη και η Μικτή Ομάδα Νέων στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες , κάτι που δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια των παικτών για κάτι καλύτερο .
Οι συνθέσεις των Ομάδων :
ΕΠΣ Πέλλας : Σαββουλίδης , Κιουλτζόπουλος ( 56΄ Πασσαλίδης ) , Πλιόγκας ( 78΄ Παλάνης ) , Βλαδοβίτης , Ζαφειρίου , Χαραβιτίδης , Κυριαζής , Πανταζίδης ( 69΄ Σίσκος ) , Μιχαηλίδης ( 76΄ Γεωργιάς ), Ζαμίδης , Κώστας ( 76΄ Σιδώρης ) .
Εθνική Νέων Ιταλίας : ABAGNALE , SANAVIA , LORETO , BARALDI , COGOGNINI , TUPPONI , DI PAOLO , DI GIACOMO , NOVELLO , LOMBARDO , FUMANTI ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)