Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Έκθεση έργων-δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Έδεσσας

Τα έργα που δημιούργησαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα  παρουσιάσουν οι μαθητές του  1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.), πρώην Σ.Ε.Κ Έδεσσας, δηλαδή οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Έδεσσας, που ασκούνται στα εργαστήρια του 1ου Ε.Κ.  Έδεσσας. 
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό της πόλης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου που έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στις ειδικότητες των Επαγγελματικών Σχολείων.
Η έκθεση έχει σαν στόχο να γίνει γνωστό το αντικείμενο των εργαστηριακών μαθημάτων σε κάθε ειδικότητα των ΕΠΑ.Λ, να αναδειχθούν οι δυνατότητες των μαθητών καθώς και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και καθηγητών.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00.  Η  Έκθεση των έργων  θα είναι ανοικτή για το κοινό  από Παρασκευή 15 Απριλίου έως και Τετάρτη 20 Απριλίου   2016, και από ώρα 09.00΄ π.μ. έως και 13.40΄ μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου  του σχολικού Συγκροτήματος 1ου Ε.Κ. - ΕΠΑΛ Έδεσσας, Μελίνας Μερκούρη 28, Περιοχή Σμαρέκα  Έδεσσα.

Πληροφορίες: Τηλ.2381024978  κ. Μισαηλίδης Ευστάθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21