Τρίτη 12 Απριλίου 2016

" Ξεβρακώθηκε η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



  
 

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ  ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ  ΑΝΑΦΟΡΕΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ  ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  

ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ  
 ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ   ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ



Το πρώτο μεγάλο βατερλώ του Δημάρχου Αλμωπίας ξεκίνησε τη Δευτέρα 11  Απριλίου.
Η εμπάθεια , η αλαζονεία, η υποτίμηση της νοημοσύνης και της κοινωνίας , σε όλο τους το μεγαλείο , παρέλασαν σε μια ώρα περίπου που κράτησε η γενική συνέλευση της επιχείρησης των  Λουτρών Πόζαρ.
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Δ. Μπίνος , ξεγυμνώθηκε πλήρως . Δεν μπόρεσε να να δικαιολογήσει το έκτακτο της γενικής συνέλευσης. Προσπάθησε να βγει από πάνω , λέγοντας ότι το κάνει για να έχει εκπροσώπηση αντιπολίτευση. στο Δ.Σ.   Λες και ο Τάσος Θεοδωρίδης  που ήταν αναπληρωματικός  και συμμετείχε στη Διοίκηση μετά την παραίτηση  του Γιάννη Ιωαννίδη. Επαληθεύοντας  έτσι τις πληροφορίες που ήθελαν τον Δήμαρχο και τον Αντιπρόεδρο της επιχείρησης Δημήτρη Βέσκο , να θέλουν να τον ξεφορτωθούν μια ώρα αρχύτερα , επειδή άρχισε στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου , να κάνει ενοχλητικές ερωτήσεις και να ζητάει στοιχεία.
Επιβεβαίωσε ακόμα όλα τα δημοσιεύματα μας που έκαναν λόγο για τις μεθοδεύσεις και διεργασίες των τελευταίων εβδομάδων  ώστε να ορίσει τον Ανδρέα Κόγιο μέλος στο Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών. Του είναι απαραίτητος για την ψήφο  στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στη Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ ώστε , να απαλλαγεί σύντομα από την παρουσία των Λουτρακιωτών . Με στόχο την διείσδυση στη περιοχή «επενδυτών» που ετοιμάζονται να αλώσουν την περιοχή  με δικούς τους όρους, αποκλείοντας σιγά σιγά την πρόσβαση στο φιλέτο των λουτρών , όλων των υπόλοιπων επαγγελματιών της περιοχής.
Ο Δήμαρχος επιδεικτικά προτίμησε τον Ανδρέα Κόγιο , που πήρε μηδέν ψήφους  στο Λουτράκι , από τον Δ. Πασόη, στέλεχο του υπουργείου οικονομικών , διατελέσαντα πρόεδρο στη επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ παλαιότερα και Δήμαρχο την προηγούμενη δημοτική περίοδο , κάτοικο Λουτρακίου . Έτη φωτός  μπροστά σε προσόντα από τον άσχετο με το αντικείμενο Ανδρέα Κόγιο , του οποίου το όνομα δεν θέλουν ούτε να ακούνε στο Λουτράκι. Τιμωρώντας τους έτσι για το μικρό ποσοστό που πήρε στο Λουτράκι στις εκλογές, αλλά το κυριώτερο για να κάνει στην συνέχεια την δουλειά του.
Προτίμησε να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας , θέτοντας εκτός του 48% της κοινωνίας που ψήφισε  τους αντιπάλους του. Σήμερα  βέβαια ουσιαστικά έχει χάσει την πλειοψηφία στην κοινωνία αφού το 15% που εκπροσωπούν ο Χ. Χουρσόγλου και η Μαρτίνα Ζιάκα οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν επειδή εφαρμόσει διαφορετική πολιτική από αυτήν που είχε δεσμευτεί προεκλογικά σε βάρος του κόσμου ,και υπέρ μιας μικρής μερίδας που λεηλατούν  τα λιγοστά έσοδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος εξευτέλισε και τους λεγόμενους νεαρούς σε ηλικία δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους . Το διαφορετικό πνεύμα που διατυμπάνιζε ότι έχουν , αποδείχτηκε πολύ πιο οπισθοδρομικό  από παλαιοτάτων χρόνων . Τους υποχρέωσε  να υπακούσουν για να μην χάσουν τον μισθό που παίρνουν μαζί με τα διάφορα «προνόμια»
Αποδείχτηκαν στην πράξη πολύ χειρότεροι από τα παλιά σκουριασμένα μυαλά , που κατά κόρον κατηγορούσαν
ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ο Δήμαρχος αφού επανέλαβε γενικόλογα τις μέχρι σήμερα  επιτυχίες του στα Λουτρά , λίγο έλλειψε να βάλλει τα κλάματα αναφερόμενος για όσα του καταλογίζουν για τα πανάκριβα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό με πρόσχημα την προβολή των Λουτρών .
« Με ρωτάτε αν θέλω να εμφανίζομαι συνέχεια στην τηλεόραση  και να διαφημίζω τα Λουτρά;. Με ρωτάτε πως αισθάνομαι όταν αφήνω την οικογένειά μου και πηγαίνω στ εξωτερικό για τα Λουτρά. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου , εγώ έτρεχα ως πρόεδρος για το χωριό μου (σσ κοινοτάρχης Γαρεφείου)
Λες και έχω ανάγκη να πηγαίνω εγώ με τα λεφτά των Λουτρών ταξίδια  . Κάποια πράγματα δεν πληρώνονται με τίποτα. Παρ όλα αυτά δεν έκανε γνωστό ,αφού δεν τέτοιες ανάγκες , αν θα πάρει ή όχι τα χρήματα.»
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ο Α. Κόγιος πήρε 14 ψήφους. Παραδόξως δεν ψήφισε ο Δήμαρχος. Ο Δ.Πασόης πήρε 12 ψήφου. 8 από τον συνδυασμό του και από τους Δ. Ασβεστόπουλο, Γ.Αμπάρη, Χ. Χουρσόγλου και Μαρτίνας Ζιάκα


10 σχόλια:

  1. Σωστός κύριε Σαμάντη.Ξεβρακωσέ τους.Νεο αίμα και τρίχες κατσικίσιες ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΣΙΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε θα τρελαθούμε εντελώς.Από την μια λέει δεν έχει ανάγκη τα λεφτά και από την άλλη τα απαιτεί με απόφαση Διοκητικού Συμβουλίου.Μάλλον τελικά τα έχει ανάγκη και μάλιστα μεγάλη.Πιθανόν δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τα χρήματα της γνωστής οικογενείας "ο κύριος της ΚΥΡΙΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο θα κάνατε και σεις στη θέση του...τουλάχιστον υπαρχει και μια διαφήμιση της περιοχής....

      Διαγραφή
  3. ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΕΚΛΕΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ..... ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πολυ κλαμμμμα ο κυριος προεδρος(πολυθεσιτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.
    ΌνΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ.....ΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣς ΔΙΕΨΕΥΣΕ . Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΘΟΣ ΗΘΟΣ ΗΘΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν και καθαρά παιδια στην αντιδημαρχία,που κάνουν δουλειά και προσφερουν

      Διαγραφή
  7. Ρε Μπίνο άκου τι σου λένε και οι άλλοι κάποτε.Δεν είναι όοολοι κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)