Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Γοήτευσε «το Πόζαρ» στο Μόναχο



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου « TO ΠΟΖΑΡ» , μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τον Σύλλογο Μακεδόνων Μονάχου, βρέθηκε στο Μόναχο στις αρχές του μήνα ,
στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων : «Στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με σκοπό την προβολή και προώθηση του πολιτισμού , των τοπικών προϊόντων  καθώς και του τουρισμού.
 Την αποστολή συνόδευαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Μπαϊράμης  , ο Πρόεδρος του τοπικού  διαμερίσματος Λουτρακιού  Ιωάννης Μποτσφάρης, καθώς  και το χορευτικό τμήμα παραστάσεων  του Συλλόγου μας, και η ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα».

 Την Παρασκευή μετά την άφιξη τους  πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο κ.Κωνσταντινοπούλου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, του δημάρχου Αλμωπίας κκαι του Προέδρου του Συλλόγου , συνοδεία πάντα της Προέδρου του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου Θεοδώρας  Τζιτζιλάκη .

 Μετά το πέρας των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο  Bürgerhaus Unterföhring
μέλη του Συλλόγου  ΤΟ  ΠΟΖΑΡ   και του συλλόγου Μακεδόνων  Μονάχου  ξεναγήθηκαν  στην πόλη του Μονάχου. Γνώρισαν  την ιστορία της πόλης επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της, επισκέφθηκαν δε και  στρατόπεδο συγκέντρωσης του Dachau (Νταχάου) .
Το  Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαριστεί τα μέλη του  Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο τους  Θ.Τζιτζιλάκη για την άψογη συνεργασία  και την υπέροχη φιλοξενία τους!
Ευχαριστούν επίσης τα  μέλη και τους χορευτές του συλλόγου καθώς και την ορχήστρα «Χάλκινα Ηχοχρώματα», που παρά  τους δύσκολους καιρούς τους συνόδευσαν  στο Μόναχο.
Ακόμα, ευχαριστούν  τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  και  τον Δήμαρχο Αλμωπίας  για την εξαιρετική συνεργασία τους.
 Με το ταξίδι τους  αυτό στο εξωτερικό , δόθηκε η δυνατότητα  στον Σύλλογο να διευρύνει τους οριζοντές ,,  να αποκτήσει εμπειρίες, να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα  και να αναδείξει ως Σύλλογος τον πολιτισμό την τοπική  παράδοση και τον τόπο τους.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)