Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η Ελπίδα Έδεσσας μοίρασε χαρά και δίδαξε ήθος



 

 – Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τη ζωή






Τουρνουά στην Έδεσσα για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τα παιδιά της ακαδημίας του ΑΛΜΩΠΟΥ Αριδαίας γεννημένα το 2004 και την συμμετοχή της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το euro 2004! Η Ακαδημία του Αλμωπου Αριδαίας ευχαριστεί θερμά την Ελπίδα Έδεσσας για την πρόσκληση στην πολύ όμορφη διοργάνωση και συγκεκριμένα τον Κύριο Λεωνίδα Τούσια.

Στο κάλεσμα της Ελπίδας Έδεσσας ανταποκρίθηκε μεγάλο μέρος των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γενικότερα. Καλεσμένοι ήταν οι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές, πρωταγωνιστές του euro 2004 που έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες και την Ελλάδα οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Κυριάκος, Πούλιος, Καφές, Γεωργιάδης, Βάλλας, Κούτσης, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Κατσουράνης αλλά και Καραϊσαρίδης καθώς και ο Μπατίστα. Πριν και μετά το τέλος του φιλικού αυτού αγώνα οι αστέρες του ποδοσφαίρου υπέγραφαν ασταμάτητα αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και με χαρά φωτογραφίζονταν μαζί τους. Την έναρξη της γιορτής της ζωής έκαναν τα παιδιά των Ακαδημιών του Εδεσσαϊκού, του Αλμωπού Αριδαίας, της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών και βεβαίως του Ηρακλή Έδεσσας με φιλικά παιχνίδια. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση Ζωής ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
 Πριν την έναρξη του αγώνα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που τίμησαν, τιμούν και θα τιμούν το ποδόσφαιρο όπως οι τέσσερις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Αλμωπού Αριδαίας, Εδεσσαϊκού, Ηρακλή Εδέσσης και Ακαδημίας Γιαννιτσών, καθώς και τους εξής : Πούλιο, Παμπορίδη Βασίλη, Μαλουμίδη, Καραϊσαρίδη, Κατσουράνη και Αμανατίδη.

Πραγματοποιήθηκε εχθές ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Ελπίδας Έδεσσας και της Εθνικής Ελλάδας Εύρω 2004 στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας. Αρκετός ήταν ο κόσμος που ήρθε να δει από κοντά ποδοσφαιριστές όπως το Μπατίστα, ο Νικοπολίδης, ο Λυμπερόπουλος, ο Μπασινάς και άλλοι μεγάλοι αστέρες. Το σκορ δεν είχε και πολύ σημασία. Πάντως διαμορφώθηκε στο 1-5. Τ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)