Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Λύνεται το θέμα της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας





Επιλεκτικη «ευαισθησία»  του Δημάρχου Αλμωπίας



Ήρθε στο νοσοκομείο η τοποθέτηση του μόνιμου παθολόγου
Προκηρύσσεται τις επόμενες 10 ημέρες ο διαγωνισμός για την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού
Το σοβαρότατο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου της Έδεσσας ( μετά την αιφνίδια παραίτηση του υπηρετούντος επικουρικού παθολόγου) επιλύεται με άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας.
Ήδη είναι στο Νοσοκομείο η απόφαση της τοποθέτησης μόνιμου παθολόγου που θα αρχίσει να δουλεύει άμεσα μετά την δημοσίευση της πρόσληψης του στο ΦΕΚ.
Ακόμη προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού και δρομολογήθηκαν προσλήψεις άλλων 4 μόνιμων γιατρών που έχουν εγκριθεί.
Η τοποθέτηση διευθυντή στο Νοσοκομείο Πέλλας θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Προκαλεί πραγματικά απορία η επιλεκτική «ευαισθησία» δημάρχων που τις εποχές που κυβερνούσαν τα Κόμματα που υποστηρίζουν ( που δημιουργήθηκε η πολύ άσχημη κατάσταση στην υγεία στον Νομό) δεν έλεγαν τίποτα και τώρα σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν για ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από μια αιφνίδια παραίτηση.
Η πραγματική ευαισθησία τους φαίνεται όταν η κυβέρνηση αποφασίζει να ιδρύσει γραφείο εξυπηρέτησης ΕΟΠΥΥ στον δήμο τους και δεν βρίσκουν ούτε λόγο να πουν για αυτό..
Ακόμη προχωρά η προμήθεια αξονικού στα Γιαννιτσά και συστημάτων οξυγόνου και στα δύο νοσοκομεία μέσω ΙNTEREG.
Συνεχίζουμε, στις δύσκολες αυτές συνθήκες, να επισχύουμε τις δημόσιες δομές υγείας και εξασφαλίσαμε και την δωρεάν πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων για πρώτη φορά στο δημόσιο σύστημα υγείας. Αυτά ο κ. Δήμαρχος  ούτε τα είδε , ούτε τα άκουσε..


2 σχόλια:

  1. Γιάννη, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, έξω η κοινωνία, ποια άποψη έχει για σένα; Η χειρότερη, είναι η έκφραση του πολιτικού «απατεώνα». Και δεν υβρίζω γιατί εσείς είπατε ότι είχατε αυταπάτες. Αυταπάτες έχει αυτός που απατά τον εαυτό του. Όταν απατάς εμένα πως λέγεται; Δεν υπάρχει το «αυταπάτη». Υπάρχει το «απάτη». Είσαι δηλαδή πολιτικός «απατεώνας», σύμφωνα με τη δική σου ορολογία.
    Άλλα έλεγες επί 4 χρόνια, άλλα επί 1,5 χρονο, και άλλα κάνεις. Δεν αισθάνεσαι την ανάγκη τουλάχιστον να ζητήσεις συγγνώμη; Να αόλογηθείς για την ψήφο σου; Τόσο γλυκιά είναι η καρέκλα της εξουσίας; Με τα συνακόλουθά της;
    Γιάννη να το θυμάσαι, έτσι όπως πας νύχτα θα πηγαίνεις στο σπίτι σου και νύχτα θα φεύγεις. Βάλτο καλά αυτό στο μυαλό σου.
    Παλιός υποστηρικτής σου, που αηδιασμένος την έχει κάνει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο σε βρισκω μαγκα μου. Και λιγα ειπες για το λαμογιο.

      Διαγραφή

(3)