Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αγενείς και άξεστοι



 

Για μια ακόμα φορά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και πολιτισμού (τρομάρα του) του Δήμου Αλμωπίας , έδειξε την ανωτερότητα και τον πολιτισμό του.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Νάουσα στο γήπεδο της Αριδαίας , ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Γούλης Ιωαννίδης , διαχρονικός φίλαθλος του Αλμωπού ,ανέβηκε στην κερκίδα. Κάποιος φίλαθλος τον φώναξε να καθίσουν μαζί. Πράγματι αυτός κατευθύνθηκε προς το μέρος του και κάθησε . Τότε με αυταρχικό και βλοσυρό ύφος ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος που «ανακάλυψε» ότι υπάρχει Αλμωπός,  του είπε ότι εκεί κάθεται ο Δήμαρχος ( ο σημερινός) και να τσακιστεί να φύγει. Ευγενικά ο Γούλης Ιωαννίδης του απάντησε ότι πρώτος και καλύτερος αυτός σέβεται το θεσμό του Δημάρχου, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει ένα ταμπελάκι , ώστε να γνωρίζουν ότι εκεί κάθεται ο( σ.σ. υποτιθέμενος) πρώτος πολίτης του τόπου. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από μερίδα φιλάθλων που αποδοκίμασαν ( μέχρι και τον γιούχαραν ) τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο. Λίγο αργότερα , όταν έφθασε ο Δήμαρχος , δείχνοντας τον πολιτικό και αθλητικό  του  πολιτισμό, γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στον Γούλη Ιωαννίδη.

7 σχόλια:

  1. Τα ζωα στα μαντρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όντως έτσι συνέβη , ειναι απαράδεκτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα παιχνίδι έμεινε κύριε Γουλη , μετά θα μας αφήσουν στην ησυχία μας. Άλλωστε που θα βρεις τόσο κόσμο μαζεμένο Κυριακή απόγευμα για να ικανοποιήσεις την ψηφοθηρία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λιγο ξεχασμενοι οι αξεστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι ακριβως εγινε. Ημουν μάρτυρας και μου εκανε μεγάλη εντύπωση. Μπραβο στον κύριο Ιωαννίδη για τη αξιοπρεπή αντιμετώπιση του θρασύτατου και πανιβλακα αντιδημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σκολειο τελειωσε ο ανεπροκοπος χαρτογιακας και τον εβαλε και παιδειας; Και το ονομα αυτου σαββιδης ο περιφερομενος.Ερωτηση ποιος φοβαται ποιον δημητρακι και γιωργακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην τα βαζετε με τον καλαμποπαραγωγο μιας και ο βιος,η κουλτουρα και αξιοπιστια του ειναι δεδομενη...
    η ευθυνη ειναι στον "πρωτο πολιτη" που ευτελιζει καθε εννοια αξιοκρατιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)