Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αγρότες από την Πέλλα στο μπλόκο των Ευζώνων



Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της Κεντρικής Μακεδονίας στο τελωνείο των Ευζώνων και ειδικότερα στον κόμβο της Ειδομένης,
όπου καταφθάνουν συνεχώς με τα τρακτέρ τους και άλλα οχήματα, διαμαρτυρόμενοι του κλάδου από διάφορες περιοχές.
Πριν από λίγο  ώρα αγρότες της Έδεσσας και της Σκύδρας συναντήθηκαν με συναδέλφους τους από Γαλατάδες και Μελίσσι και βρίσκονται καθ΄ οδόν, με αγροτικά φορτηγάκια και ΙΧ αυτοκίνητα προς τους Ευζώνους για να ενισχύσουν το μπλόκο στον κόμβο της Ειδομένης.
Πάνω από 150 ΙΧ φορτηγάκια και αυτοκίνητα κινούνται στην  Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, με κατεύθυνση προς την Χαλκηδόνα και στη συνέχεια θα στρίψουν προς τα Κουφάλια για να συνεχίσουν προς το Πολύκαστρο, με τελικό προορισμό το σημείο όπου βρίσκονται πάνω από 350 τρακτέρ με αγρότες από Κιλκίς, Γιαννιτσά, αλλά και άλλες δυνάμεις αγροτών από την γειτονική Αλεξάνδρεια και το Αιγίνιο Πιερίας. Στον κόμβο της Ειδομένης κατέφθασαν χθες και αγρότες από τη Χαλάστρα, όπου βρίσκονταν στα διόδια Μαλγάρων.
«Ας έρθουν με το καλό και οι συνάδελφοί μας και στη συνέχεια θα κάνουμε γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, ενημερώνοντας ότι δεν υπήρξε πρόβλημα με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Υπενθυμίζεται ότι το τελωνείο των Ευζώνων παρέμενε κλειστό από την Δευτέρα στις 16.30, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της κεντρικής Μακεδονίας να έχουν καταλάβει τόσο τον κόμβο της Ειδομένης, στα 200 μέτρα από τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, όσο και τις παρακαμπτήριες οδούς που οδηγούν σε αυτό.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ? ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)