Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στον «αέρα» το ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ;





ΑΠΡΟΘYΜΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ


Οι καταστηματάρχες της Αριδαίας φαίνεται ότι κουράστηκαν ή αδυνατούν πλέον να πληρώνουν για το ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ μέσα από τις χορηγίες, όπως γίνεται τελευταία. Στη συνάντηση της Δευτέρας δεν πήγε κανένας.
Σύμφωνα με την ifonitispellas στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗΚΕΑ, και σε συνεργασία με την εθελοντική οργανωτική επιτροπή του 10ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, , για να συζητήσουν τις προετοιμασίες για το 11ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι, ήταν εμφανής ο προβληματισμός.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και  ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι. Ακούστηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις, μεταξύ αυτών και η αναβολή πραγματοποίησης του Καρναβαλιού, αν δεν υπάρξει συμμετοχή, αλλά και λόγω των έργων του αποχετευτικού που θα πραγματοποιούνται τις ημέρες εκείνες επί της οδού Κύπρου που πιθανώς θα δημιουργήσουν προβλήματα στην όλη εκδήλωση.
Το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων, ζήτησαν την οικονομική βοήθεια του Δήμου,.Μάλιστα ένας από αυτούς τόνισε ,ότι όπως ο Δήμος Αλμωπίας χρηματοδότησε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το ίδιο να πράξει και για τον θεσμό του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.
Εντύπωση προκάλεσε τέλος η παντελής απουσία των καταστηματαρχών της πόλης.  Η εντύπωση που αποκόμισε ο γράφων ( ιfonitispellas) από την όλη συζήτηση, είναι μάλλον εμφανής  η απροθυμία των περισσοτέρων για την πραγματοποίηση του 11ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού. Τέλος το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, προκειμένου ορισθούν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, αλλά και να συζητηθούν οι τελευταίες εκκρεμοτήτες-λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

5 σχόλια:

  1. Να κάνει πρώτα την αρχή ο βασιλιάς καρνάβαλος ο μπινος και μετά ακολουθαμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάρει χρήματα από τα καταστήματα που έχει δώσει τις απευθείας αναθέσεις.Ποια ειναι;Δείτε στην διαύγεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά πέρσι δέ το πήραν τό μύνημα? Ας πάρουν τούς λίγους γλιφτες προέδρους πού έχουν δίπλα τους καί άς παρελάσουν τα αλαζονικά ανδρείκελα τίς πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μάθουν όλοι αυτοί στο δημαρχείο ανώτεροι και κατώτεροι να στηρίζουν όλα τα μαγαζιά της πόλης χωρίς εξαίρεση είμαι μαγαζάτορας και στο μαγαζί μου δεν έχω δει κανέναν από αυτούς να έρχεται να με στηρίζει μόνο όταν είναι να πληρώσουμε στο Δήμο τότε μας θυμούνται γιατί λοιπόν να τους στηρίξω αφού δε με στήριξαν ποτέ σε άλλο καρναβάλι θα πάμε κι εδώ δε μένουμε άιντε γιατί μας τα πρήξατε παρτακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω να πήρατε το μάθημα σας όλοι εκεί μέσα γιατί πολύ πρωτεύουσιανοι την έχετε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)