Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Σε μαύρο χάλι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας



ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ



Το μαύρο χάλι στο οποίο βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας διαπίστωσε μετά από δυόμιση χρόνια ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τα ίδια του τα μάτια. Να σημειωθεί ότι το κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Δημαρχείο . Ο Δήμαρχος φέρεται πάντως να δήλωσε ότι θα συμμαζευτεί και ότι θα μπει κανονισμός λειτουργίας για να εξυπηρετούνται όλοι.
Το επόμενο διάστημα πρόκειται να υλοποιηθούν παρεμβάσεις Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου. Όπως προβλέπει η τεχνική έκθεση  θα  γίνει στεγανοποίηση της οροφής, βάψιμο όλων των εσωτερικών μεταλλικών της οροφής, εξοπλισμός, αγορά και τοποθέτηση fan coil σωμάτων θέρμανσης - ψύξης βιομηχανικού τύπου 65000 Kcal, καθώς επίσης και αλλαγή δικτύου θέρμανσης με την αγορά και τοποθέτηση μικροϋλικών. Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι περίπου 20.000 ευρώ (με το ΦΠΑ), χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος διαπίστωσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτήριο και τα οποία του έχουν γνωστοποιήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό , κυρίως λόγω της υγρασίας αλλά και της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται κάποιοι κεντρικοί χώροι. Επίσης, χρειάζεται συντήρηση και ευπρεπισμός στο εξωτερικό τμήμα του κτηρίου και στον αύλειο χώρο. Για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος  έκανε γνωστό ότι  θα κληθούν όλοι οι Σύλλογοι που συστεγάζονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και να εκπονηθεί ένας εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε αυτοί οι χώροι να έχουν μία καλύτερη εικόνα και ταυτόχρονα να γίνουν πιο προσιτοί για όλους τους πολίτες.
















4 σχόλια:

  1. Και σι Πέτρο πήρες δουλειά από τον Δήμο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to kαλυτερο κλ. γυμναστηριο του νομού (και με διαφορά μάλιστα σε σχέση με τις παραγκες της εδεσσας) δυστυχώς ρημάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά που το κατάλαβαν; Γάτες είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους κάντε κάτι για τη νεολαία του τόπου!!!Είναι το μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)