Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Σπρώχνονται» στη ΝΔ για να… μπουν στα ψηφοδέλτια

Όχι μόνο «βλέπουν» εκλογές, αλλά «σπρώχνονται» και για να μπουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, οι επίδοξοι βουλευτές, σε κατάσταση που κάνει κανέναν να αναρωτιέται πόσοι πρόθυμοι να εφαρμόσουν αβλεπί νέο πακέτο μέτρων, υπάρχουν.

Ο… συνωστισμός αυτός συζητήθηκε και στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αφού οι βουλευτές ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκάθαρη δήλωση – παρέμβαση για το φαινόμενο των αυτοπροτεινόμενων βουλευτών που συναντούν στις περιφέρειές τους.
«Δεν έχω χορηγήσει χρίσματα σε κανέναν» ήταν η αναφορά του αρχηγού της ΝΔ στις συνεχείς επισημάνσεις των στελεχών του, υπενθυμίζοντας παλαιότερη δέσμευση του ότι «για όλους θα υπάρξουν διαδικασίες αξιολόγησης όταν τεθεί ο θέμα της συγκρότησης των ψηφοδελτίων».
Όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν ο κ. Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα έστειλε ακόμα ένα πιο σαφές μήνυμα, λέγοντας: Για όποιον ανησυχεί θέλω να πω ότι όλοι αυτοί είναι πιο πιθανό να μπουν στο ψηφοδέλτιο της… Γ´ Αθηνών.
Πηγή: altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. Πετρο....προταση:

    Κανε ενα νέο άρθρο να βοηθησουμε τους νεοδημοκράτες να διαλέξουν υπ.βουλευτή απο Αλμωπία. Βαλε 10ονόματα να ψηφίσει ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)