Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Άκυρη θεωρεί την απόφαση της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ο Σίμος Σωτηριάδης.


Άκυρη θεωρεί ουσιαστικά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης  o Σίμος Σωτηριάδης
,η οποία τον αναδείκνυε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, αν και πήρε λιγότερες ψήφους από αυτές που προβλέπει ο νόμος. Για τον λόγο αυτό δεν συγκάλεσε  το δημοτικό συμβούλιο για την Κυριακή , όπως επιτάσσει η διάτρητη άκυρη και παράνομη απόφαση   της Αποκεντρωμένης , προκειμένου να γίνει η εκλογή οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής.
Σε δήλωσή του στο  Karatzoba.com , υποστηρίζει ότι πρώτα θα περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. «Αδειάζει» με αυτό τον τρόπο την Αποκεντρωμένη , αλλά και τον δήμαρχο που κίνησε γη κι ουρανό για να τον εκλέξει  πρόεδρο και δεν τα κατάφερε.
Στο μεταξύ το πρωί ο Απόστολος Ουργαντζόγλου κατέθεσε την προσφυγή κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης που θεωρεί έγκυρη την εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής , παρά το γεγονός ότι  το προεδρείο δεν  πήρε τον απαραίτητο αριθμό  ψήφων που προβλέπει ο νόμος.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η προσφυγή θα γίνει  δεκτή.

10 σχόλια:

  1. Ο Σίμος είναι "γάτα" και πράττει το σωστό,άλωστε ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι η μή στήριξη του από μέλη της συμπολίτευσης άλλον στόχευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΤΗ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΕΥΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ
    Ανώνυμος17 Μαρτίου 2017 - 6:51 μ.μ.
    Άντε , εγώ είμαι ψευταράς. Ο Σίμος γιατί δεν έστειλε προσκλήσεις μέχρι και την Πέμπτη για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ΄'οφειλε , αφού την θεωρεί νόμιμη; Μη μου πεις ότι περιμένει την εξέλιξη της προσφυγής, γιατί αυτή κατατέθηκε μια μέρα αργότερα, τη Παρασκευή.Ξέρω πολύ καλά ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ποινικό αδίκημα. Πάλι ατύχησες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ότι έχουμε γράψει είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ Κ. ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ε; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ , ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Μ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. 7.43 τραβά στα μπιναικα νέα να γράφεις της μαλακίες σου εδώ δεν περνάνε αυτά!!Εδώ θα ακούς και θα διαβάζεις αλήθειες που σε πονάνε και εσένα και τον φασιστοδημαρχο σου!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ 7.43 δεν υπαρχει λογος να δικαιολογεις την εξουσια στη συγκεκριμενη περιπτωση. .τελικα ο σαμανδης ειναι αντικειμενικοτερος τοη φιλοδημαρχιακου σαιτ. Απιστευτη λογοκρισια απο την αλλη πλευρα.

      Διαγραφή
    4. Σαμανδη εισαι ανενημερωτος ακομα και σε αυτο αν δεν ειχες κακια μεσα σου και δεν ηθελες να εισαι εναντια σε ολους και σε ολα θα ηξερες γιατι δεν εγινε την Κυριακη συμβουλιο

      Διαγραφή
    5. 9.29 άντε ρε βλήμα που τα ξέρεις εσύ όλα!!Τραβά γλύψε τον μπινακο σου και ανέβαζε Σχόλια στα μπιναικα νέα μπας και πάρεις κάνα μεροκάματο

      Διαγραφή
  4. 7.43 ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ η ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν του δωσει αλλη θεση με παραδακι. Το προβλημα λυθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)