Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

«Κάλπικες» οι παραιτήσεις του Γιώργου Τσιμτσιρίδη στον Δήμο Αλμωπίας;


«Μετανοιωμένος» φέρεται ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης για τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε τη περασμένης Παρασκευή  στη συνεδρίαση του δημοτικού  Συμβουλίου Αλμωπίας , ότι παραιτείται από Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος.
Είχε κάνε γνωστό ότι οι λόγοι παραίτησής του καταγράφονται σε επιστολή που κατέθεσε , αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Εκτιμάται ότι με τις ανακοινώσεις παραίτησής του αιφνιδιάστηκε και ο δήμαρχος που προσπάθησε να εφεύρει δικαιολογίες , τονίζοντας ότι ο υπό παραίτησή  Αντιδήμαρχος είναι ευαίσθητος  στο θέμα των ευπαθών ομάδων και για λόγους ευθιξίας για την καθυστέρηση καταβολής του προνοιακού επιδόματος να προέβη στις αποφάσεις του αυτές.
Δικαιολογία που ασφαλώς δεν ευσταθεί , αφού δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη. Αντίθετα την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο Σίμος Σωτηριάδης ο οποίος δεν συγκάλεσε έγκαιρα το δημοτικό συμβούλιο , όπως αποδείχτηκε στην συνεδρίαση της Παρασκευής.
Τα αίτια σύμφωνα μα ασφαλείς πηγές είναι άλλα, καθώς η ανανέωση της θητείας του ως Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος έγινε στις αρχές του Μάρτη.
Σύμφωνα με άλλες πηγές , αναζητούνται τρόποι να παραιτηθεί των…παραιτήσεών του , χωρίς να γίνει ρεζίλι στην κοινωνία. Κάτι όμως που φαντάζει πλέον ανέφικτο  και θα τον καταστήσει πλήρως αναξιόπιστο  και αναξιοπρεπή στα τοπικά κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Ο.  Γ. Τσιμτσιρίδης βέβαια μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα .Πεσισσότερα σε προσεχείς μας αναρτήσεις   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)