Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαιας






ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΠΑΡΗ








   Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας Αμπάρη Γεωργία και Ασβεστόπουλος Δημήτριος, μετά την επίσκεψή μας στο Δασάκι Αριδαίας , βλέποντας τη μεγάλη καταστροφή της κοίτης του ποταμού Μαυροποτάμου και την ολοκληρωτική κοπή δέντρων, καταγγέλλουμε  τη Δημοτική Αρχή για την πλήρη υποβάθμιση της όμορφης περιοχής, την περιβαλλοντική καταστροφή, την αποψίλωση μεγάλου πνεύμονα ζωής της πόλης της Αριδαίας. 
   Οι ενέργειες αυτές υποτιμούν τους πολίτες της Αλμωπίας, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους και καταστρέφοντας ότι όμορφο η φύση δημιούργησε.
   Η αίσθηση που έχουμε είναι ότι μόνο για καθαρισμό της κοίτης από τα κλαδιά δεν έγινε η επιδρομή!!! Αναμένουμε βέβαια να δούμε τον τρόπο και και πότε θα γίνει ο σωστός καθαρισμός της κοίτης. Προτρέπουμε τους πολίτες να πάνε να δούνε τον αποψιλωμένο ποταμό, γεμάτο με μικρά κλαδιά και χώμα, αδειανό από δέντρα και πράσινο. 





Για καθαρισμό -κοπή κλαδιών κάνει λόγο η Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας















11 σχόλια:

  1. Στην πορεία της ζωής δεν είναι όλοι οι άνθρωποι μαζί. Άλλοι είναι από εδώ άλλοι είναι από εκεί άλλοι παραπέρα για το περιβάλλον όμως και για το δασάκι ρε παιδιά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ο Δήμαρχος μας ενώνει αλλά φωτογραφίες στην ολοκληρωτική καταστροφή δεν θα βγει ; ; ;. Σε άλλο site ανέφερε ότι μόλις γύρισε από την Ιταλία ενημερώθηκε και με προβληματίζει γιατί δεν φωτογραφήθηκε. Επειδή δεν πιστεύω άλλους παρά τον Πρώτο πολίτη, τον προτρέπω να πάει γα φωτογραφηθεί στο επίμαχο σημείο για να θυμάται μετά από χρόνια αυτός και κάποιοι άλλοι και εμείς οι απλοί πολίτες επί ποιου θητείας 'έγινε αυτή η πράξη ( καλή η κακή ας το κρίνει ο καθένας και η ιστορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ξεσκεπασες Γεωργία μου, τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γεωργία, άξια συγχαρητηρίων, όσο για την δημοτική αρχή τι να πω λυπάμαι για την κατάντια της Όσο για τον Δήμαρχο μάλλον πρέπει να τον μάθουν οι δάσκαλοι από τον συνδυασμό του ότι άλλο πράγμα είναι ο καθαρισμός-κοπή κλαδιών και άλλο η αρπαγή-κοπή μεγάλων δένδρων πολλών ετών και μάλιστα αρκετά πλατάνια. Να πάει ο Δήμαρχος με τον προσωπικό του φωτογράφο να μας δώσει εικόνα και μάλιστα από το νησάκι δίπλα στον τεράστιο κομμένο κορμό καθώς επίσης και από τα κομμένα πλατάνια εκατέρωθεν στα πρανή . Α Ι Σ Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάνε για διαφάνεια ο Εφιάλτης κ ο Ιούδας,,τελευταιοι θ στε μια ζωη ρεε!!Μπινο προχωρα κ ασε τις γατες ν νιαουριζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ...........ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρέπει να είσαι οικολόγος ντε και καλά για να καταλάβεις την καταστροφή ??. Ρε μας δουλεύεις !! Αλλά που να καταλάβετε από φύσει τον κώλο σας δεν των κουνάτε από τα καφέ του πεζόδρομου . Ρώτα και εμάς τους απλούς περιπατητές πως βλέπουμε Αυτό το θέαμα . Και μην κοροϊδεύεται τους χαζούς οικολόγους πεζοδρομακιδες ματάκηδες ..

      Διαγραφή
  6. Πέτρο τους ψήφισα. Από χθες είμαι σκληρά απέναντί τους. Είσαι δημοσιογράφος. Ψάξε και βρες την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Το έγγραφο, με το οποίο ζήτησαν την άδεια από το δασαρχείο. Το έγγραφο του δασαρχείου με το οποίο δίνει την άδεια κοπής των κλαδιών. Και αν χρειαστεί να επέμβει ο εισαγγελέας. Οι ελεεινοί κατακρεούργησαν το τοπίο! Δεν άφησαν δέντρο όρθιο!
    ΥΓ Ο χαρακτηρισμός «ελεεινοί» δεν αναφέρεται στους αλυσοπριονάδες, αλλά σε αυτούς που δεν επέβλεπαν. Αλήθεια το δασαρχείο σημάδεψε τα κλαδιά ή τα δέντρα που πρέπει να κοπούν για να καθαριστεί η κοίτη του ποταμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοπή κλαδιών; Ωραίοι είναι αυτοί και κόψανε τα δέντρα; Αυτη η ιστορία περιμένουμε να τελειώσει όπως πρέπει. Τι προβλέπει η δασική νομοθεσία για την τιμωρία των υπαίτιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να γίνει το ίδιο και στα λουτρά ποζαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΑΜΠΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΘΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΕΚΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε σαν δεν ντρεποσασται λιγο,που αντι να παει οδημος να καθαρισει και την κοιτη του ποταμιου ζητανε και τα ρεστα,σε μια γερη βροχοπτωση αναρωτηθηκαν οι υπευθυνοι για το που θα πανε τα νερα του ποταμιου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)