Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Χρήστος Δήμτσης

Δεύτερη παραίτηση στην επιχείρηση των 
Λουτρών Πόζαρ  μέσα 
σε μια εβδομάδα.
Τρίτη από την 
έναρξη της θητείας
Αυτή τη φορά του Διευθύνοντος Συμβούλου Χρήστου Δήμτση.Στην παραίτησή του επικαλείται προσωπικούς λόγους. Ευχαριστεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιλογή του ως διευθύνοντα συμβούλου. Κάνει απολογισμό των έργων που έγιναν μέχρι σήμερα. Δηλώνει ότι παραμένει ως απλό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και ότι συνεχίζει να στηρίζει τον συνδυασμό του Δημάρχου.
Ασφαλώς η παραίτηση  αυτή κάθε άλλο παρά αναμενόμενη ήταν. Ο Παραιτηθείς είναι προφανές ότι παραιτείται και για άλλους λόγους που προφανώς δεν θέλει να δημοσιοποιήσει. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πριν λίγες μέρες υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου και του Χ. Δήμτση. Ν α θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε και το μελος του Δ.Σ. Ανδρέας Κόγιος.Επίσης πριν ένα χρόνο περίπου παραιτήθηκε από το αξίωμα του Αντιπροέδρου και μέλους από το Δ.Σ.  και ο Δημήτρης Βέσκος 


Η  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ   ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΤΣΗ




2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίος απολογισμός έργου του Δημάρχου. Αυτός πότε παραιτείται;
    Ένα πάντως είναι απολύτως σίγουρο: για ότι επακολουθήσει δεν θα ευθύνεται ο Χρ. Δήμτσης αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος και αυτό το γνωρίζουν άπαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άπαντες εκτός από τον δηναρχουκο αυτός είναι στην κοσμαρα του . Να περνάει καλά ο αρχιτσιγκουνης και για τους άλλους καρφακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)