Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μαζί με τους αγρότες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής


      Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου της Π.Ε. Πέλλας, όλοι εμείς που παλεύουμε μέσα από τα σωματεία και τα συνδικάτα στηρίζοντας το ΠΑΜΕ,
όσοι με ταξικό προσανατολισμό οργανώνουμε την πάλη μας μέσα στους χώρους δουλειάς,  συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, στον τίμιο αγώνα των αγροτών του μπλόκου του Γυψοχωρίου, που μετά την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων προχώρησαν σε αγωνιστικές δράσεις αντιδρώντας στα πολλαπλά, παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της ΚΑΠ της ΕΕ, των μνημονίων και γενικότερα των αντιλαϊκών πολιτικών της συγκυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων
        Στηρίζουμε τον αγώνα τους γιατί αυτή η βάρβαρη πολιτική έχει οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
      Οι αγρότες δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους! H πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που επιχειρεί να συγκεντρώσει, ακόμα πιο γρήγορα, τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος, της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης κι άλλες πολλές χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους πρέπει να πάρει την απάντηση της!
   Είναι η ίδια πολιτική που στέλνει εκατομμύρια εργάτες στην ανεργία, που εμπορευματοποιεί την Υγεία, την Παιδεία, που τσακίζει τα δικαιώματα των νέων για να διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων.
      Καλούμε τους εργαζόμενους, να στηρίξουν μαζικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην περιοχή μας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων δίπλα στους αγρότες στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Agrotica στις 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη.

    Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων. Η δύναμη είναι με το μέρος μας. 

1 σχόλιο:

(3)