Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο








 η κατάρτιση των προγραμμάτων επενδυτικών δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το 2018



Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/01, εγκρίθηκε η κατάρτιση των επενδυτικών προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο σύνολό της για το 2018.

Η έγκριση των προγραμμάτων, στα οποία περιλαμβάνεται ο αναπτυξιακός προγραμματισμός της Π.Κ.Μ. και της Π.Ε. Πέλλας ειδικότερα, έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως διατυπώθηκε με σαφήνεια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η ψήφιση των προγραμμάτων έγινε με βάση την τελευταία τροποποίηση του προηγούμενου έτους (Δεκέμβριος του 2017) προκειμένου να μην σταματήσουν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και όσα εντάχθηκαν με την τελευταία τροποποίηση, ώστε να προβούμε άμεσα στη δημοπράτησή τους. Μετά δε, την οριστικοποίηση των ταμειακών υπολοίπων το αμέσως επόμενο διάστημα από την Οικονομική Υπηρεσία θα τροποποιηθούν τα ισχύοντα πλέον προγράμματα του 2018 ώστε, να ενταχθούν και νέα έργα. Εξάλλου, οι ανάγκες της Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι ήδη καταγεγραμμένες και πρόκειται να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)